Ледачі манти в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Я навіть не можу точно сказати, чому цей рецепт приготування ледачих мантів в мультиварці так називається. Може, тому, що готувати їх просто! раджу!
Хочу вам запропонувати свого роду класичний рецепт ледачих мантів в мультиварці. Принаймні, для мене він таким став відразу ж, як тільки я в перший раз їх приготувала. Виходить чудовий за смаком і дуже апетитний на вигляд рулет, який відразу ж викликає масовий потік слюнок у домочадців! Так що розповім, як зробити ліниві манти в мультиварці, а ви вже спробуйте!
- Фарш - 900 грам
- Борошно - 2 склянки
- Вода - 0.5 склянки
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Замісити тісто. Борошно просіваємо, по центру вбиваємо яйце, рослинна олія, сіль, починаємо розмішувати, поступово вливаємо воду. Вимішуємо туге, але еластичне тісто.
2. Тепер до готового фаршу в разі потреби ще додамо сіль і спеції, а також зелень. Чистимо і подрібнюємо цибулю, і теж домішуємо його до фаршу.
3. З тіста розкочуємо корж, і викладаємо м'ясну начинку, не доходячи до країв. Звертаємо корж в тугий рулет.
4. У чашу мультиварки набираємо 5 мульт.Стаканов води, викладаємо зверху форму для варіння на пару. Її трохи змажемо маслом, і викладаємо наш рулет.
5. В режимі "варка на пару" тримаємо наш рулет 40 хвилин. І практично відразу ж подаємо! Бажаю удачі!