Манти в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас вже розморожується фарш, а що з нього приготувати на обід, ви все ще не знаєте, - рекомендую цей простий рецепт мант в пароварці! Дуже смачне і ситне блюдо, гості будуть в захваті!
У мене немає сумнівів, вам цей рецепт приготування мант в пароварці сподобається! Адже хоч і повно в магазинах всіляких напівфабрикатів, але немає нічого кращого страв, зроблених своїми руками! Тому не лінуйтеся, а дізнайтеся, як приготувати манти в пароварці, це просто!
- Борошно - 1.5 склянки
- Вода - 1/3 склянки
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 2-3 штук
- Яйце - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Цибуля подрібнюємо в блендері, або ж пропускаємо через м'ясорубку разом з фаршем. Солимо, перчим, перемішуємо.
2. Займемося тестом. Змішаємо яйце, сіль і воду. Коли сіль розчиниться, - всипаємо невеликими порціями борошно, постійно помішуючи. Тісто має бути еластичним, але щільним. Залишимо постояти в холодильнику.
3. Тепер розгортаємо тісто, і вийти, ніж Lepeška. По центру кожної викладаємо начинку, і zaleplyaem кінець.
4. В пароварці змащуємо форми маслом, викладаємо манти, і на пару тримаємо 20-30 хвилин.
5. Готово!