Рецепт Лже-манти фото

Лже-манти
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Борошно , М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Багато людей люблять пельмені і манти. Наприклад, мого чоловіка за вуха не відтягнути від великої тарілки з цими смаколиками. Тому я люблю його радувати, хоч і не часто, але іноді мені це вдається.

Опис приготування:

Цього разу я вирішила дізнатися про те, як приготувати лже-манти (або ліниві манти). Вони істотно заощадять ваш час, адже їх не треба ліпити. Якщо у вас зовсім немає можливості замісити тісто, то замініть його на лаваш. Фарш беріть змішаний, з яловичини і свинини. Вийде дуже смачно, я обіцяю!

  • Фарш - 600 грам
  • Вода - 90 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 3 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Борошно - 2 склянки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
лже-манти - фото крок 1
Морква помийте, Чистий і натрію melkoy tёrke. Цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте.
лже-манти - фото крок 2
До фаршу додайте сіль, морква, перець, трохи води і цибулю. Фарш добре перемішайте.
лже-манти - фото крок 3
Просійте борошно. Додайте до неї яйце, сіль і воду. Замісити тісто. В кінці додайте масло.
лже-манти - фото крок 4
Тісто загорніть харчовою плівкою. Потім приберіть його в холодильник на 30 хвилин.
лже-манти - фото крок 5
Одну частину тіста розкачати в дуже тонкий пласт. Другу частину залиште в холодильнику.
лже-манти - фото крок 6
На розкатаному тесті розподіліть половину фаршу.
лже-манти - фото крок 7
Скачайте пласт в рулет. Наріжте його шматочками в 6 см. Один із способів обдурять, щоб начинка не випала. Те ж зробіть з другою половиною тіста і фаршу.
лже-манти - фото крок 8
Нижню частину мантів промокніть рослинним маслом. Покладіть вироби в пароварку або мантишніца.
лже-манти - фото крок 9
Варіть манти на пару протягом 40 хвилин. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти