Ледачі чебуреки з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Існує безліч "ледачих" страв, але такого ви ще точно не пробували! Ледачі чебуреки з лаваша відмінно підійдуть для сімейного обіду або вечері. Насичені, смачні і дуже ароматні!
Як приготувати ледачі чебуреки з лаваша в домашніх умовах? Дуже просто і навіть економно, адже лаваш варто зовсім не дорого і обійдеться набагато дешевше інгредієнтів для тіста. Для більшої ситності, лаваш умочують в яйце і вже потім обсмажують, але можна і без яєць. Хай щастить!
- Лаваш - 2 штуки
- Фарш - 0, 5 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Спершу приготуємо начинку. Лук очищаємо і подрібнюємо. Змішуємо цибулю з м'ясним фаршем, сіллю і спеціями.
Розгортаємо лаваш і нарізаємо довгими прямокутниками. На кожен наносимо тонкий шар начинки.
Звертаємо лаваш конвертиком.
Обсмажуємо чебуреки на рослинній олії, по 3-4 хвилини з кожного боку. Як тільки чебуреки придбають золотистий колір - все готово! Смачного!