Рецепт Ледачі чебуреки з лаваша фото

Ледачі чебуреки з лаваша
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Фарш , Лаваш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Існує безліч"ледачих" страв, але такого ви ще точно не пробували! Ледачі чебуреки з лаваша відмінно підійдуть для сімейного обіду або вечері. Насичені, смачні і дуже ароматні!

Опис приготування:

Як приготувати ледачі чебуреки з лаваша в домашніх умовах? Дуже просто і навіть економно, адже лаваш варто зовсім не дорого і обійдеться набагато дешевше інгредієнтів для тіста. Для більшої ситності, лаваш умочують в яйце і вже потім обсмажують, але можна і без яєць. Хай щастить!

  • Лаваш - 2 штуки
  • Фарш - 0, 5 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль і перець - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
ледачі чебуреки з лаваша - фото крок 1
Спершу приготуємо начинку. Лук очищаємо і подрібнюємо. Змішуємо цибулю з м'ясним фаршем, сіллю і спеціями.
ледачі чебуреки з лаваша - фото крок 2
Розгортаємо лаваш і нарізаємо довгими прямокутниками. На кожен наносимо тонкий шар начинки.
ледачі чебуреки з лаваша - фото крок 3
Звертаємо лаваш конвертиком.
ледачі чебуреки з лаваша - фото крок 4
Обсмажуємо чебуреки на рослинній олії, по 3-4 хвилини з кожного боку. Як тільки чебуреки придбають золотистий колір - все готово! Смачного!

Схожі рецепти