Ледачі чебуреки
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям страв без особливих складнощів пропоную взяти на озброєння відмінну ідею, як приготувати ледачі чебуреки. Zaintrigovanи? Все дуже просто, запам'ятовуйте рецепт.
Рецепт приготування ледачих чебуреків - справжня знахідка для тих, хто любить це блюдо, але не має можливості довго з ним возитися. Тісто дуже хрустке, а начинка дивно соковита. Такий експеримент на кухні обов'язково буде вам до смаку.
- Лаваш - 2 штуки
- Фарш - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Спершу зробіть фарш. Для цього пропустіть через м'ясорубку м'ясо з цибулею, додайте спеції, влийте трохи води або молока. Фарш повинен бути рідкуватим.
Лаваш розрізати ножицями на невеликі шматочки. Викладіть його на стіл.
Лаваш розрізати ножицями на невеликі шматочки. Викладіть його на стіл.
2. Розподіліть тонким шаром фарш. Рецепт приготування ледачих чебуреків не тільки простий, але і вельми економний.
3. Акуратно загорніть так, щоб начинка не випала в процесі смаження. До речі, вже на цьому етапі можна розігрівати сковороду.
4. Щільно притисніть руками лаваш зверху. Якщо хочете, можете загорнути краї в середину.
5. На розігріту сковороду налийте олію. Його кількість залежить від ваших смакових уподобань. Викладіть лаваш на сковороду.
6. І смажте з двох сторін до апетитної рум'яної скоринки на середньому вогні.
7. Ось і весь секрет, як приготувати ледачі чебуреки. В якості начинки можна використовувати свинячий або курячий фарш (по бажанню), а також додавати найрізноманітніші спеції. Дуже смачно, бюджетно і просто. Обов'язково спробуйте приготувати вдома.