Рецепт Ледачі чебуреки фото

Ледачі чебуреки
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо, Фарш, Лаваш
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, На швидку руку
Випічка

Всім любителям страв без особливих складнощів пропоную взяти на озброєння відмінну ідею, як приготувати ледачі чебуреки. Zaintrigovanи? Все дуже просто, запам'ятовуйте рецепт.

Рецепт приготування ледачих чебуреків - справжня знахідка для тих, хто любить це блюдо, але не має можливості довго з ним возитися. Тісто дуже хрустке, а начинка дивно соковита. Такий експеримент на кухні обов'язково буде вам до смаку.

  • Лаваш - 2 штуки
  • Фарш - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
ледачі чебуреки - фото крок 1
1. Спершу зробіть фарш. Для цього пропустіть через м'ясорубку м'ясо з цибулею, додайте спеції, влийте трохи води або молока. Фарш повинен бути рідкуватим.
Лаваш розрізати ножицями на невеликі шматочки. Викладіть його на стіл.
ледачі чебуреки - фото крок 2
2. Розподіліть тонким шаром фарш. Рецепт приготування ледачих чебуреків не тільки простий, але і вельми економний.
ледачі чебуреки - фото крок 3
3. Акуратно загорніть так, щоб начинка не випала в процесі смаження. До речі, вже на цьому етапі можна розігрівати сковороду.
ледачі чебуреки - фото крок 4
4. Щільно притисніть руками лаваш зверху. Якщо хочете, можете загорнути краї в середину.
ледачі чебуреки - фото крок 5
5. На розігріту сковороду налийте олію. Його кількість залежить від ваших смакових уподобань. Викладіть лаваш на сковороду.
ледачі чебуреки - фото крок 6
6. І смажте з двох сторін до апетитної рум'яної скоринки на середньому вогні.
ледачі чебуреки - фото крок 7
7. Ось і весь секрет, як приготувати ледачі чебуреки. В якості начинки можна використовувати свинячий або курячий фарш (по бажанню), а також додавати найрізноманітніші спеції. Дуже смачно, бюджетно і просто. Обов'язково спробуйте приготувати вдома.

Схожі рецепти