Рецепт Ледачі чебуреки фото

Ледачі чебуреки
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Фарш , Лаваш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На швидку руку
Випічка
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 20 хв.

Всім любителям страв без особливих складнощів пропоную взяти на озброєння відмінну ідею, як приготувати ледачі чебуреки. Zaintrigovanи? Все дуже просто, запам'ятовуйте рецепт.

Опис приготування:

Рецепт приготування ледачих чебуреків - справжня знахідка для тих, хто любить це блюдо, але не має можливості довго з ним возитися. Тісто дуже хрустке, а начинка дивно соковита. Такий експеримент на кухні обов'язково буде вам до смаку.

  • Лаваш - 2 штуки
  • Фарш - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
ледачі чебуреки - фото крок 1
1. Спершу зробіть фарш. Для цього пропустіть через м'ясорубку м'ясо з цибулею, додайте спеції, влийте трохи води або молока. Фарш повинен бути рідкуватим.
Лаваш розрізати ножицями на невеликі шматочки. Викладіть його на стіл.
ледачі чебуреки - фото крок 2
2. Розподіліть тонким шаром фарш. Рецепт приготування ледачих чебуреків не тільки простий, але і вельми економний.
ледачі чебуреки - фото крок 3
3. Акуратно загорніть так, щоб начинка не випала в процесі смаження. До речі, вже на цьому етапі можна розігрівати сковороду.
ледачі чебуреки - фото крок 4
4. Щільно притисніть руками лаваш зверху. Якщо хочете, можете загорнути краї в середину.
ледачі чебуреки - фото крок 5
5. На розігріту сковороду налийте олію. Його кількість залежить від ваших смакових уподобань. Викладіть лаваш на сковороду.
ледачі чебуреки - фото крок 6
6. І смажте з двох сторін до апетитної рум'яної скоринки на середньому вогні.
ледачі чебуреки - фото крок 7
7. Ось і весь секрет, як приготувати ледачі чебуреки. В якості начинки можна використовувати свинячий або курячий фарш (по бажанню), а також додавати найрізноманітніші спеції. Дуже смачно, бюджетно і просто. Обов'язково спробуйте приготувати вдома.

Схожі рецепти