Лазанья в перці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам незвичайну подачу лазаньї в великому солодкому перці. Поєднання соковитого м'ясного фаршу, ніжних листів лазаньї, рікотти і базиліка вдало підкреслюється смаком запеченого солодкого перцю.
Всі ті ж шари звичної лазаньї розмістіть не в великій формі для запікання, а в великому солодкому перці. Таку порційну подачу лазаньї можна приготувати не тільки для сімейного обіду, але і для святкового столу. Дивуйте своїх рідних!
- Перець болгарський - 2 штуки (великий)
- Цибуля - 1 штука
- Фарш м'ясний - 200 грам (яловичина + індичка)
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Помідор - 1 штука
- Соус томатний - 1 Склянка
- Лазанья - 2 штуки (листи)
- Rikotta - 100 грам
- Сир - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Базилік - 1 пучок
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка

Підготуйте необхідні продукти. Овочі і базилік помийте. Цибулю очистіть. Сир натріть на середній терці.

Масло розігрійте на сковороді. Цибуля подрібніть і пасеруйте до м'якості, потім додайте фарш і обсмажте до рум'яної скоринки. Фарш повинен залишитися соковитим.

Помідор подрібніть, додайте разом з томатним соусом, сіллю і перцем до фаршу, перемішайте і тушкуйте до густоти підливи.

Листи лазаньї відваріть в киплячій підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці. Відкиньте на сито, porež'te на 4 частини. Rikottu, сир (50 г), базилік і яйце перемішайте до однорідності.

У перцю зріжте верхівку, видаліть серцевину і насіння.

Помістіть на дно 1 ст. L. podlivи. Зверху - листик лазаньї.

1 ст. L. Сирно-яєчної суміші + листочок лазаньї.