Рецепт Лазанья в перці фото

Лазанья в перці
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Болгарський перець
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Лазанья , Страви з начинкою
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Пропоную вам незвичайну подачу лазаньї в великому солодкому перці. Поєднання соковитого м'ясного фаршу, ніжних листів лазаньї, рікотти і базиліка вдало підкреслюється смаком запеченого солодкого перцю.

Опис приготування:

Всі ті ж шари звичної лазаньї розмістіть не в великій формі для запікання, а в великому солодкому перці. Таку порційну подачу лазаньї можна приготувати не тільки для сімейного обіду, але і для святкового столу. Дивуйте своїх рідних!

  • Перець болгарський - 2 штуки (великий)
  • Цибуля - 1 штука
  • Фарш м'ясний - 200 грам (яловичина + індичка)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Помідор - 1 штука
  • Соус томатний - 1 Склянка
  • Лазанья - 2 штуки (листи)
  • Rikotta - 100 грам
  • Сир - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Базилік - 1 пучок
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
лазанья в перці - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Овочі і базилік помийте. Цибулю очистіть. Сир натріть на середній терці.
лазанья в перці - фото крок 2
Масло розігрійте на сковороді. Цибуля подрібніть і пасеруйте до м'якості, потім додайте фарш і обсмажте до рум'яної скоринки. Фарш повинен залишитися соковитим.
лазанья в перці - фото крок 3
Помідор подрібніть, додайте разом з томатним соусом, сіллю і перцем до фаршу, перемішайте і тушкуйте до густоти підливи.
лазанья в перці - фото крок 4
Листи лазаньї відваріть в киплячій підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці. Відкиньте на сито, porež'te на 4 частини. Rikottu, сир (50 г), базилік і яйце перемішайте до однорідності.
лазанья в перці - фото крок 5
У перцю зріжте верхівку, видаліть серцевину і насіння.
лазанья в перці - фото крок 6
Помістіть на дно 1 ст. L. podlivи. Зверху - листик лазаньї.
лазанья в перці - фото крок 7
1 ст. L. Сирно-яєчної суміші + листочок лазаньї.
лазанья в перці - фото крок 8
Чергуйте начинку до верху перцю, верх присипте сиром. Поставте в духовку при 180 ° С 25 хвилин. Дайте страві"відпочити" 10 хвилин.
лазанья в перці - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти