Лазанья по-неаполітанські
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування лазаньї по-неаполітанські. Дуже популярне і смачне блюдо італійської кухні.
Опис приготування:
Для приготування лазаньї з даного рецептом використовуємо такі інгредієнти як: сир, фарш із яловичини, часник, морква, цибуля, яйця і листи лазаньї.
- Цибулина середня - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Листи лазаньї - За смаком
- Морква середня - 1 штука
- Часнику - 1 зубчик
- Банку помідор у власному соку - 1 літр
- Фарш із яловичини - 400 грам
- Сир пармезан" - 50 грам
- Сир «Моцарелла» - 150 грам
- Яєць - 5 штук
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
1. Чисті овочі ріжемо маленькими кубиками. На рослинному маслі тушкуємо овочі. Додаємо червоного вина, а після того як половина вина випарується, вимикаємо вогонь.
2. Очищаємо від шкірки помідори, razminaem, і, протягом години тушкуємо на маленькому вогні.
3. Готуємо фрикадельки з яловичого фаршу, одного яйця і суміші тертого пармезану. Викладаємо фрикадельки в тушковані помідори і хвилин п'ять-десять тушкуємо.
4. Варимо круто три яйця і розрізаємо їх пластинками вздовж. Такими ж пластинками ріжемо сир «Мацарелла». Вершковим маслом змастити форму для випічки. Викладаємо листя лазаньї, половину порції соусу з фрикадельками викладаємо на листя.
5. Часточками яєць і «Моцарелли» накриваємо всю поверхню. Зверху закриваємо листами лазаньї, і всі верстви повторюємо. Останній шар повинен бути накритий листям лазаньї.
6. Форму для випічки зверху закрити фольгою і помістити в прогріту духовку, температура 200 градусів. Через 20 хвилин «Лазанья по-неаполітанські» готова.