Рецепт Лазанья по-неаполітанські фото

Лазанья по-неаполітанські
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Макарони
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Лазанья

Рецепт приготування лазаньї по-неаполітанські. Дуже популярне і смачне блюдо італійської кухні.

Для приготування лазаньї з даного рецептом використовуємо такі інгредієнти як: сир, фарш із яловичини, часник, морква, цибуля, яйця і листи лазаньї.

  • Цибулина середня - 1 штука
  • Стебло селери - 1 штука
  • Листи лазаньї - За смаком
  • Морква середня - 1 штука
  • Часнику - 1 зубчик
  • Банку помідор у власному соку - 1 літр
  • Фарш із яловичини - 400 грам

Схожі рецепти