Рецепт Каннеллоні по-неаполітанські фото

Каннеллоні по-неаполітанські
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Романтична вечеря
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

На мій погляд, одне з найсмачніших італійських страв - це каннеллони по-неаполітанські. Приготувати його не складніше, ніж будь-які інші каннеллони, проте смак… Словами не передати, треба спробувати!

Опис приготування:

Якщо ви поїдете в Неаполь, то в будь-якому поважному закладі вам подадуть каннеллони по-неаполітанські. Відрізняються вони тим, що в начинці майже немає м'яса. Така собі полегшена версія страви. Рекомендую спробувати!

  • Тісто для каннеллони - 400 грам
  • Сир - 250 грам
  • Моцарелла - 250 грам
  • Шинка - 100 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Сир тертий - 100 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Соус - За смаком
  • Зелень - За смаком
каннеллоні по-неаполітанські - фото крок 1
У мисочці змішуємо всі інгредієнти для начинки: сир, подрібнену моцарелу і шинку, яйця, тертий сир, зелень. Перемішуємо до однорідності.
каннеллоні по-неаполітанські - фото крок 2
Трубочки для каннеллони наповнюємо начинкою.
каннеллоні по-неаполітанські - фото крок 3
Викладаємо у форму для запікання, змащену маслом. Заливаємо соусом (це може бути бешамель, може бути томатний). Посипаємо тертим сиром і відправляємо в духовку на 180 градусів і запікаємо 20 хвилин.
каннеллоні по-неаполітанські - фото крок 4
Готово!

Схожі рецепти