Каннеллоні по-неаполітанські
(покроковий рецепт з фото)
На мій погляд, одне з найсмачніших італійських страв - це каннеллони по-неаполітанські. Приготувати його не складніше, ніж будь-які інші каннеллони, проте смак… Словами не передати, треба спробувати!
Якщо ви поїдете в Неаполь, то в будь-якому поважному закладі вам подадуть каннеллони по-неаполітанські. Відрізняються вони тим, що в начинці майже немає м'яса. Така собі полегшена версія страви. Рекомендую спробувати!
- Тісто для каннеллони - 400 грам
- Сир - 250 грам
- Моцарелла - 250 грам
- Шинка - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Сир тертий - 100 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Соус - За смаком
- Зелень - За смаком
У мисочці змішуємо всі інгредієнти для начинки: сир, подрібнену моцарелу і шинку, яйця, тертий сир, зелень. Перемішуємо до однорідності.
Трубочки для каннеллони наповнюємо начинкою.
Викладаємо у форму для запікання, змащену маслом. Заливаємо соусом (це може бути бешамель, може бути томатний). Посипаємо тертим сиром і відправляємо в духовку на 180 градусів і запікаємо 20 хвилин.
Готово!