Рецепт Лагман з квасолею фото

Лагман з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
Овочі , Картопля , Бобові , Квасоля
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування лагмана з квасолею - пісний, відразу попереджаю. Але не поспішайте закривати сторінку, - обіцяю, вийде не менш смачне і ситне блюдо, ось тільки набагато корисніше і дієтично!

Опис приготування:

Такий ось дієтичний і дуже корисний лагман з квасолею в домашніх умовах пропоную вам приготувати. Звичайно ж, для класичного рецепту лагмана з квасолею при готуванні додається зелена редька і баранина, але взагалі, як би ви не взаємозамінні продукти, блюдо виходить настільки вдалим, що зіпсувати його - це ще треба постаратися! Так що обов'язково спробуйте приготувати, тут і новачок впорається!

  • Локшина - 400 грам
  • Квасоля відварна - 200 грам
  • Масло рослинне - 30 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Помідор - 2 штуки
  • Картопля - 3 штуки
  • Окріп - 1 літр
  • Сіль - За смаком
лагман з квасолею - фото крок 1
1. У каструлі з товстими стінками прогреваем масло, обсмажити в ньому лук з морквою.
лагман з квасолею - фото крок 2
2. Через три хвилини додамо перець і помідори. Тушкуємо ще 3-4 хвилини.
лагман з квасолею - фото крок 3
3. Додамо картоплю і квасолю, перемішаємо і заллємо окропом.
лагман з квасолею - фото крок 4
4. Локшину відварити окремо в підсоленій воді, подаємо, полив вийшла овочевою сумішшю. А сіль, перець, зелень і спеції можна додати за смаком вже в тарілки!

Схожі рецепти