Лагман з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування лагмана з квасолею - пісний, відразу попереджаю. Але не поспішайте закривати сторінку, - обіцяю, вийде не менш смачне і ситне блюдо, ось тільки набагато корисніше і дієтично!
Такий ось дієтичний і дуже корисний лагман з квасолею в домашніх умовах пропоную вам приготувати. Звичайно ж, для класичного рецепту лагмана з квасолею при готуванні додається зелена редька і баранина, але взагалі, як би ви не взаємозамінні продукти, блюдо виходить настільки вдалим, що зіпсувати його - це ще треба постаратися! Так що обов'язково спробуйте приготувати, тут і новачок впорається!
- Локшина - 400 грам
- Квасоля відварна - 200 грам
- Масло рослинне - 30 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Перець болгарський - 2 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Картопля - 3 штуки
- Окріп - 1 літр
- Сіль - За смаком
1. У каструлі з товстими стінками прогреваем масло, обсмажити в ньому лук з морквою.
2. Через три хвилини додамо перець і помідори. Тушкуємо ще 3-4 хвилини.
3. Додамо картоплю і квасолю, перемішаємо і заллємо окропом.
4. Локшину відварити окремо в підсоленій воді, подаємо, полив вийшла овочевою сумішшю. А сіль, перець, зелень і спеції можна додати за смаком вже в тарілки!