Квасоля з зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Квасоля - дуже хороший продукт. Він ситний і смачний. Готують квасоля по-всякому. У сучасному світі є багато варіантів консервованої квасолі для приготування салатів та інших страв.
Такі страви смачні та поживні. Вони і нагодують вас, і заберуть мінімум часу в приготуванні. Сама квасоля - дуже корисний продукт. В даному блюді можна використовувати квасоля, попередньо відварену в домашніх умовах.
- Квасоля консервована в томатному соусі (в банках) - 1 штука
- Зелень на вибір - 1 пучок
- Шампньони - 150 грам
- Лук білий - 1 штука
- Рослинна олія - 3 чайних ложки
Квасоля з банки перекладіть в миску і трохи зігрійте в мікрохвильовці. Це можна зробити і просто на газу або на водяній бані. Квасоля повинна бути теплою.
На рослинному маслі обсмажити цибулю, додайте до нього гриби печериці. Смажте всі разом до готовності. Гриби перекладіть в миску з квасолею.
Будь-яку зелень дрібно наріжте і додайте в миску. Можна взяти асорті із зелені. Смачно додати кінзу і кріп.
Перемішайте все, додавши кілька крапель олії. Сіль і перець - за смаком. Я не знаю, наскільки гострим буде соус вашої квасолі. Можна видавити часничок через прес і перемішати з усіма інгредієнтами. Салат подається до столу обов'язково теплим.