Рецепт Квасоля з зеленню фото

Квасоля з зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Зелень
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Квасоля - дуже хороший продукт. Він ситний і смачний. Готують квасоля по-всякому. У сучасному світі є багато варіантів консервованої квасолі для приготування салатів та інших страв.

Опис приготування:

Такі страви смачні та поживні. Вони і нагодують вас, і заберуть мінімум часу в приготуванні. Сама квасоля - дуже корисний продукт. В даному блюді можна використовувати квасоля, попередньо відварену в домашніх умовах.

  • Квасоля консервована в томатному соусі (в банках) - 1 штука
  • Зелень на вибір - 1 пучок
  • Шампньони - 150 грам
  • Лук білий - 1 штука
  • Рослинна олія - 3 чайних ложки
квасоля з зеленню - фото крок 1
Квасоля з банки перекладіть в миску і трохи зігрійте в мікрохвильовці. Це можна зробити і просто на газу або на водяній бані. Квасоля повинна бути теплою.
квасоля з зеленню - фото крок 2
На рослинному маслі обсмажити цибулю, додайте до нього гриби печериці. Смажте всі разом до готовності. Гриби перекладіть в миску з квасолею.
квасоля з зеленню - фото крок 3
Будь-яку зелень дрібно наріжте і додайте в миску. Можна взяти асорті із зелені. Смачно додати кінзу і кріп.
квасоля з зеленню - фото крок 4
Перемішайте все, додавши кілька крапель олії. Сіль і перець - за смаком. Я не знаю, наскільки гострим буде соус вашої квасолі. Можна видавити часничок через прес і перемішати з усіма інгредієнтами. Салат подається до столу обов'язково теплим.

Схожі рецепти