Рецепт Квасоля з яловичиною фото

Квасоля з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Всім відомо поєднання квасолі і яловичини, це смачно і ситно. Я хочу вам показати, як приготувати квасоля з яловичиною оригінально. По суті, це листкова кассероль, запечена в духовці.

Опис приготування:

Попереджаю, що страва виходить остреньким. Якщо вам більше подобається ніжний варіант, то зменшите кількість меленого чилі або зовсім приберіть зі складу зелений свіжий перець чилі. Так у вас вийде ідеальна ситна запіканка з вершковим смаком сиру і сметани.

У будь-якому випадку буде дуже смачно.

  • Фарш яловичий - 250 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Чилі мелений - 1, 5 чайних ложки
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Квасоля консервована - 700 грам (у мене 2 виду)
  • Перець чилі зелений - 100 грам
  • Крем - 450 грам
  • Кукурудзяні тортильи - 12 штук (у мене по 15 см в діаметрі)
  • Соус "Моль" - 250 мілілітрів (покупної або саморобний)
  • Чеддер - 120 грам (тертий)
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
квасоля з яловичиною - фото крок 1
На сковороді з маслом обсмажити фарш і подрібнену цибулю, поки не випарується вся рідина. Додайте мелений чилі, кмин, трохи солі. Потім додайте квасолю без рідини, порізаний зелений перець.
квасоля з яловичиною - фото крок 2
У широку форму для випічки (у мене об'ємом 2, 8 L) інвест Деліктне, щоб закрити дно.
квасоля з яловичиною - фото крок 3
Викладіть третину м'яса з квасолею, розподіліть третину соусу і третина сметани.
квасоля з яловичиною - фото крок 4
Так зробіть 3 шару. Але в останньому шарі спочатку викладіть соус і сметану, а потім вже м'ясо з квасолею. Посипте все тертим сиром.
квасоля з яловичиною - фото крок 5
У духовку, розігріту до 180 градусів, надішліть форму, покривши її фольгою, з 25 хвилин. Потім приберіть фольгу і запечіть блюдо, щоб сир став трохи коричневим. Готово, можна подавати.

Схожі рецепти