Рецепт Квасолеві пюре фото

Квасолеві пюре
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід
Гарніри
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

Якщо у вас в холодильнику залежалася баночка квасолі і ви ніяк не можете придумати їй застосування, пропоную приготувати швидке квасолеві пюре, яке з задоволенням їдять навіть діти.

Опис приготування:

Вашій увазі пропоную швидкий і дуже простий рецепт квасоляного пюре.

1. Цибулину очистити і дрібно нарізати.

2. Оливкова олія розігріти і відправити туди цибулю.

3. Часник почистити, подрібнити і додати на сковороду до цибулі. Смажити до золотистого кольору.

4. З консервованої квасолі злити рідину. Якщо немає консервованої, то квасоля потрібно замочити на ніч у холодній воді. Потім зварити до готовності в підсоленій воді.

5. На сковороду до підсмаженої цибулі відправити квасоля і добре перемішати. Потримати на вогні кілька хвилин, поки квасоля не прогріється.

6. Готову суміш відправити в блендер і німого збити.

7. Додати в блендер кілька листочків шавлії (можна замінити м'ятою або петрушкою), пару штук залишити для прикраси при подачі.

8. Надіслати в блендер лимонний сік і 1 столову ложку оливкової олії. Трохи посолити за смаком.

9. Добре збити пюре до однорідної маси і можна подавати до столу.

Квасолеві пюре в домашніх умовах можна подавати в якості закуски. Для цього приготуйте невеликі шматочки засмаженого батона і щедро намажте на них пюре.


  • Консервована квасоля - 500 грам (краще біла)
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Листочок шавлії- 6 штук
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
Вашій увазі пропоную швидкий і дуже простий рецепт квасоляного пюре.

1. Цибулину очистити і дрібно нарізати.

2. Оливкова олія розігріти і відправити туди цибулю.

3. Часник почистити, подрібнити і додати на сковороду до цибулі. Смажити до золотистого кольору.

4. З консервованої квасолі злити рідину. Якщо немає консервованої, то квасоля потрібно замочити на ніч у холодній воді. Потім зварити до готовності в підсоленій воді.

5. На сковороду до підсмаженої цибулі відправити квасоля і добре перемішати. Потримати на вогні кілька хвилин, поки квасоля не прогріється.

6. Готову суміш відправити в блендер і німого збити.

7. Додати в блендер кілька листочків шавлії (можна замінити м'ятою або петрушкою), пару штук залишити для прикраси при подачі.

8. Надіслати в блендер лимонний сік і 1 столову ложку оливкової олії. Трохи посолити за смаком.

9. Добре збити пюре до однорідної маси і можна подавати до столу.

Квасолеві пюре в домашніх умовах можна подавати в якості закуски. Для цього приготуйте невеликі шматочки засмаженого батона і щедро намажте на них пюре.

Схожі рецепти