Квасолеві котлети
(покроковий рецепт з фото)
Незамінний рецепт для сім'ї вегетаріанців - квасолеві котлети. Котлети без м'яса, як не дивно це звучить, виходять дивно смачними і ситними. Повноцінне гаряче блюдо з квасолі.
У нашій родині всі їдять м'ясо, однак час від часу ми влаштовуємо розвантажувальний день і готуємо квасолеві котлети. Вони досить смачні і, що досить важливо, бюджет. Так що для різноманітності - варто взяти на озброєння. Простий рецепт квасолевих котлет - наступного:
1. Покласти квасолю в воду на кілька годин або на ніч.
2. Набряклу квасолю відварити і відкласти в сторону.
3. У киплячу воду висипати манну кашу і заважати поки каша не загусне.
4. Варену квасолю змішати з манною кашею і готову масу пропустити через м'ясорубку.
5.У готовий фарш додати дрібно нарізану цибулю, обсмажений на сковороді до золотистого кольору і сире яйце. Не забути посолити, поперчити і добре перемішати.
6. Фарш для котлет готовий, тепер потрібно мокрими руками сформувати форму котлет і обваляти їх у борошні.
7. Смажити котлети на сковороді з двох сторін до повної готовності.
Смачного!
- Квасоля червона - 100 грам (підійде квасоля будь-якого кольору)
- Крупа манна - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Сіль - - За смаком
- Чорний мелений перець - - За смаком
1. Покласти квасолю в воду на кілька годин або на ніч.
2. Набряклу квасолю відварити і відкласти в сторону.
3. У киплячу воду висипати манну кашу і заважати поки каша не загусне.
4. Варену квасолю змішати з манною кашею і готову масу пропустити через м'ясорубку.
5.У готовий фарш додати дрібно нарізану цибулю, обсмажений на сковороді до золотистого кольору і сире яйце. Не забути посолити, поперчити і добре перемішати.
6. Фарш для котлет готовий, тепер потрібно мокрими руками сформувати форму котлет і обваляти їх у борошні.
7. Смажити котлети на сковороді з двох сторін до повної готовності.
Смачного!