Рецепт Квасолеві котлети фото

Квасолеві котлети
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 дн. 6 г. 0 хв.

Незамінний рецепт для сім'ї вегетаріанців - квасолеві котлети. Котлети без м'яса, як не дивно це звучить, виходять дивно смачними і ситними. Повноцінне гаряче блюдо з квасолі.

Опис приготування:

У нашій родині всі їдять м'ясо, однак час від часу ми влаштовуємо розвантажувальний день і готуємо квасолеві котлети. Вони досить смачні і, що досить важливо, бюджет. Так що для різноманітності - варто взяти на озброєння. Простий рецепт квасолевих котлет - наступного:

1. Покласти квасолю в воду на кілька годин або на ніч.

2. Набряклу квасолю відварити і відкласти в сторону.

3. У киплячу воду висипати манну кашу і заважати поки каша не загусне.

4. Варену квасолю змішати з манною кашею і готову масу пропустити через м'ясорубку.

5.У готовий фарш додати дрібно нарізану цибулю, обсмажений на сковороді до золотистого кольору і сире яйце. Не забути посолити, поперчити і добре перемішати.

6. Фарш для котлет готовий, тепер потрібно мокрими руками сформувати форму котлет і обваляти їх у борошні.

7. Смажити котлети на сковороді з двох сторін до повної готовності.

Смачного!

  • Квасоля червона - 100 грам (підійде квасоля будь-якого кольору)
  • Крупа манна - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - - За смаком
  • Чорний мелений перець - - За смаком
У нашій родині всі їдять м'ясо, однак час від часу ми влаштовуємо розвантажувальний день і готуємо квасолеві котлети. Вони досить смачні і, що досить важливо, бюджет. Так що для різноманітності - варто взяти на озброєння. Простий рецепт квасолевих котлет - наступного:

1. Покласти квасолю в воду на кілька годин або на ніч.

2. Набряклу квасолю відварити і відкласти в сторону.

3. У киплячу воду висипати манну кашу і заважати поки каша не загусне.

4. Варену квасолю змішати з манною кашею і готову масу пропустити через м'ясорубку.

5.У готовий фарш додати дрібно нарізану цибулю, обсмажений на сковороді до золотистого кольору і сире яйце. Не забути посолити, поперчити і добре перемішати.

6. Фарш для котлет готовий, тепер потрібно мокрими руками сформувати форму котлет і обваляти їх у борошні.

7. Смажити котлети на сковороді з двох сторін до повної готовності.

Смачного!

Схожі рецепти