Рецепт Квасолеві хризантеми фото

Квасолеві хризантеми
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На сніданок
Випічка, Печиво

Смачний солодкий хмиз з червоної квасолі. Смак у такого хмизу горіховий. Діти не змогли здогадатися що я додала в тісто. Це пісний рецепт

Кількість порцій: 4
  • Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
  • Кунжут - 50 грам
  • Масло рослинне - 200 грам (для фритюру)
  • Цукор коричневий - 50 грам
  • Мука - 220 грам
  • Квасоля - 100 грам
квасолеві хризантеми - фото крок 1
Квасолю замочити на 2-3години і відварити до гтовності
квасолеві хризантеми - фото крок 2
Потім комбайном з насадкою "ножі" пробила до пастоподібної маси
квасолеві хризантеми - фото крок 3
Додати борошно, кунжут, коричневий цукор
квасолеві хризантеми - фото крок 4
Вимісити еластичне тісто. Тут знадобилося трохи квасоляного відвару, щоб тісто було не зовсім сухим
квасолеві хризантеми - фото крок 5
Розкотила пласт 3 мм завтовшки і вирубками різної величини вирізала ромашки
квасолеві хризантеми - фото крок 6
Склала ромашки в три шари спочатку велика, потім менше і найменша. Серединку трохи змочувала водою, вона послужила клеєм. Трохи притиснула в середині
квасолеві хризантеми - фото крок 7
І обсмажити в розпеченому рослинному маслі
квасолеві хризантеми - фото крок 8
Для подачі посипати цукровою пудрою. Діти їли з медом, а чоловік з варенням. На наступний день хризантеми стали більш хрусткими

Схожі рецепти