Квасолеві хризантеми
(покроковий рецепт з фото)
Смачний солодкий хмиз з червоної квасолі. Смак у такого хмизу горіховий. Діти не змогли здогадатися що я додала в тісто. Це пісний рецепт
Кількість порцій: 4
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
- Кунжут - 50 грам
- Масло рослинне - 200 грам (для фритюру)
- Цукор коричневий - 50 грам
- Мука - 220 грам
- Квасоля - 100 грам
Квасолю замочити на 2-3години і відварити до гтовності
Потім комбайном з насадкою "ножі" пробила до пастоподібної маси
Додати борошно, кунжут, коричневий цукор
Вимісити еластичне тісто. Тут знадобилося трохи квасоляного відвару, щоб тісто було не зовсім сухим
Розкотила пласт 3 мм завтовшки і вирубками різної величини вирізала ромашки
Склала ромашки в три шари спочатку велика, потім менше і найменша. Серединку трохи змочувала водою, вона послужила клеєм. Трохи притиснула в середині
І обсмажити в розпеченому рослинному маслі
Для подачі посипати цукровою пудрою. Діти їли з медом, а чоловік з варенням. На наступний день хризантеми стали більш хрусткими