Рецепт Квас з концентрату фото

Квас з концентрату
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Журавлина
ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , На природу
Напої , Квас
Кількість порцій: 3
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Літо, спека, багато клопоту і мало часу, а так хочеться на секундочку зупиниться і чим-небудь підбадьоритися. Пропоную рецепт квасу з концентрату, швидко і без зайвих проблем!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування квасу з концентрату. З одного пакетика концентрату і дріжджів виходить 3 літра хорошого квасу. Тим хто не любить солодкий квас, рекомендую класти півсклянки цукру, а може і менше. Тут точно не визначиш, потрібно пробувати. Зберігати в холодильнику. Удачі в приготуванні!

  • Концентрат - 1 штука (пакетик)
  • Дріжджі сухі - 1 штука (пакетик)
  • Вода кип'ячена - 3 L (тепла)
  • Цукор - 2/3 склянки
квас з концентрату - фото крок 1
Вам знадобиться магазинний концентрат для квасу. Зазвичай в такий набір входять: три пакетика солодового концентрата (ячмінний солод, житній солод, екстракт хмелю) і три пакетика дріжджів.
квас з концентрату - фото крок 2
Пакетик з концентратом опускаємо в гарячу воду, щоб розм'якшити його. Потім розведіть концентрат в 3х літрах води, додайте цукор і перемішайте.
квас з концентрату - фото крок 3
Засипте дріжджі, не перемішуючи.
квас з концентрату - фото крок 4
Накриваємо банку рушником або серветкою.
квас з концентрату - фото крок 5
Ми залишаємо банку в теплому місці на 24 годину. Після чого, закриваємо кришкою і ставимо в холодильник. У холодильнику піна опуститься і розійдеться.
квас з концентрату - фото крок 6
Охолоджений квас готовий до вживання! Смачного!

Схожі рецепти