Рецепт Курячі котлети в блендері фото

Курячі котлети в блендері
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю , Для дітей
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 30 хв.

Рецепт знаком мені вже давно. Дуже зручний. Як відомо, куряче м'ясо м'яке і піддається блендеру. Можна не використовувати м'ясорубку.

Опис приготування:

Фарш для цих котлет готуємо в блендері. Маса виходить однорідною, але трохи рідкої, тому для того, щоб викласти котлети в сухарі, використовуйте ложку.

  • Куряче філе - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Молоко - 1 Склянка(250 мл)
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Панірувальні сухарі - 1 Склянка
  • Яйце - 2 штуки
  • Рослинна олія для смаження - 100 мілілітрів
курячі котлети в блендері - фото крок 1
Ріпчасту цибулю очистити, перебити в блендері. Якщо робити це одночасно з м'ясом, то шматки цибулі будуть занадто великими.
курячі котлети в блендері - фото крок 2
Наріжте м'ясо курки. Складіть в блендер і перебити до стану фаршу. На самому початку це буде зробити складно, але якщо підливати по трохи молоко, то маса стає зручніше в роботі.
курячі котлети в блендері - фото крок 3
Влийте молоко. Додайте сіль, спеції. Замість звичайного розмоченого хліба я кладу в сам фарш 3 ст. Ложки панірувальних сухарів і знову збиваю. Такий хліб краще в фарші. Зовсім гірчить і немає неприємного відчуття, що котлета з хлібом.
курячі котлети в блендері - фото крок 4
З отриманого фаршу сформуйте котлети. Фарш занадто рідкий. У миску насипте трохи панірувальних сухарів. Столовою ложкою наберіть порцію фаршу. Обваляйте в паніровці. Викладіть готові котлети на гарячу сковороду і обсмажте з двох сторін. Після того як перевернули, накрийте котлети кришкою і дайте пропаритися.
курячі котлети в блендері - фото крок 5
Подайте до столу з овочами. Можна приготувати легкий овочевий салат. Смачного!

Схожі рецепти