Апельсиновий фреш в блендері
(покроковий рецепт з фото)
Поживна цінність свіжовичавленого соку дуже велика, особливо він корисний всім тим, хто стежить за фігурою і здоровим харчуванням. За аналогією можна приготувати фреш з будь-яких інших м'яких фруктів
Якщо ви хочете натуральний і корисний напій, збагачений комплексом корисних речовин і вітамінів, апельсиновий фреш в блендері стане відмінним варіантом. Такий напій - еліксир від багатьох захворювань (відмінна профілактика). Апельсиновий фреш в блендері рекомендовано вживати вагітним і дітям, а також всім тим, хто веде активний спосіб життя або схильний до простудних захворювань.
- Апельсини - 3 штук
- Вода - За смаком
1. З трьох апельсинів у мене вийшов склянку (200мл.) соку. Готується він дуже просто.
2. Очищаємо апельсини від шкірки, а також видаляємо все прожилки і плівочки, вони в нашому фреші не знадобляться.
3. Нарізаємо м'якоть на частини, відправляємо її в блендер.
4. Збиваємо м'якоть апельсина до консистенції пюре.
5. Додаємо очищену (фільтровану) воду за смаком.
6. Ще раз збиваємо в блендері.
7. Свіжий готовий! Схожий фреш можна приготувати з мандаринів, лимона, грейпфрута і т.Д. У фреш не додають цукор, що робить його ще більш корисним.