Апельсиновий фреш
(покроковий рецепт з фото)
Натуральний апельсиновий фреш в домашніх умовах - це не тільки смачно, але і неймовірно корисно як для дітей, так і для дорослих. Тому давайте почнемо готувати його частіше!
Так як зробити апельсиновий фреш досить просто, ви можете експериментувати з варіантами: з м'якоттю або без, з льодом чи ні, чистий або з додаванням інших соків, наприклад. Такий напій стане прекрасним зарядом бадьорості з ранку, а також подарує вам необхідні вітаміни.
- Апельсин - 1 кілограм
1. Найважливіший момент, як на мене, - це правильний вибо фруктів. Вони повинні бути добре дозрілими, з тонкими корочками і досить соковитими. До речі, апельсиновий фреш в домашніх умовах може мати безліч відтінків, в залежності від обраного сорту фруктів.
2. Насамперед вимийте як слід їх і трохи обсушити. Розріжте навпіл (в разі, якщо використовуєте ручну соковижималку) і акуратно витягніть кісточки.
3. І можна відразу приступати до головного процесу - вичавлювати сік. Якщо у вас інша соковижималка, то попередньо доведеться очистити апельсини не тільки від кісточок, але і від шкірки.
4. Мій рецепт приготування апельсинового фрешу з невеликим секретом. Візьміть цілий фрукт і розімніть з силою в руках. Потім акуратно розріжте навпіл і ложкою нашкріб трохи м'якоті. Додайте її до соку. От і все, можете додати пару кубиків льоду і насолоджуватися!