Яблучний фреш
(покроковий рецепт з фото)
В натуральних свіжих соках міститься величезна кількість вітамінів. До того ж, це дуже смачно! Так що якщо хочете побалувати себе або близьких, приготуйте освіжаючий фреш.
Хочу розповісти вам, як приготувати яблучний фреш. Якщо у вас є соковижималка, то процес неймовірно простий. Однак зробити його можна і за допомогою блендера, наприклад. Досить подрібнити яблука в пюре з додаванням води і процідити через марлю. Чому б і ні? При бажанні можна також додати трохи імбиру, соку лимона або меду, наприклад.
- Яблуко - 6 штук
- Імбир - За смаком
- Обкладинка - За смаком
- Лимонний сік - За смаком
- Мед - За смаком
1. Яблука вимийте і висушіть. Вибирайте добре дозрілі, соковиті фрукти.
2. Очистіть від шкірки, якщо вона щільна.
3. Видаліть серцевину і пропустіть м'якоть через соковижималку. Подавайте фреш відразу. По бажанню, додайте лимонний сік, мідь, корицю або тертий імбир за смаком.