Рецепт Курячі грудки запечені з брокколі фото

Курячі грудки запечені з брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка, Брокколі, Куряча грудка
Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви цілком

Дивно ароматні, пікантні і дуже апетитні курячі грудки, запечені з брокколі в домашніх умовах, - це приголомшливий варіант легкого і корисного страви без зайвого клопоту.

1. Для початку включіть її, залиште її розігріватися до 200 градусів.

2. Брокколі вимийте, обсушити і розділіть на суцвіття.

3. Викладіть в глибоку миску, додайте дрібку солі і перцю. Збризніть оливковим маслом і акуратно перемішайте.

4. Паралельно займіться курочкою. Вимийте її і обсушити як слід паперовою серветкою.

5. Викладіть в миску або пакет. Додайте трохи солі і перцю.

6. Vsypte перець і орегано. Мелений часник теж відмінно підійде.

7. Для пікантності використовується коричневий цукор.

8. Всі спеції розподіліть по курочку рівномірно. При бажанні можна залишити її маринуватися на пару годин.

9. Підготуйте лист або жароміцних форму. Змастіть як слід маслом.

10. Викладіть курочку і брокколі. Накрийте фольгою і відправте в духовку. При бажанні можна використовувати рукав для запікання.

11. Хвилин через 15 зніміть фольгу і залиште курочку запікатися до повної готовності.

Ось і весь секрет, як приготувати курячі грудки, запечені з брокколі, в домашніх умовах. Смачного!

  • Грудка куряча - 4 штуки
  • Коричневий цукор - 1 Ст. Ложка
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
  • Орегано - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Брокколі - 1 штука
  • Оливкова олія - 1 Склянка
1. Для початку включіть її, залиште її розігріватися до 200 градусів.

2. Брокколі вимийте, обсушити і розділіть на суцвіття.

3. Викладіть в глибоку миску, додайте дрібку солі і перцю. Збризніть оливковим маслом і акуратно перемішайте.

4. Паралельно займіться курочкою. Вимийте її і обсушити як слід паперовою серветкою.

5. Викладіть в миску або пакет. Додайте трохи солі і перцю.

6. Vsypte перець і орегано. Мелений часник теж відмінно підійде.

7. Для пікантності використовується коричневий цукор.

8. Всі спеції розподіліть по курочку рівномірно. При бажанні можна залишити її маринуватися на пару годин.

9. Підготуйте лист або жароміцних форму. Змастіть як слід маслом.

10. Викладіть курочку і брокколі. Накрийте фольгою і відправте в духовку. При бажанні можна використовувати рукав для запікання.

11. Хвилин через 15 зніміть фольгу і залиште курочку запікатися до повної готовності.

Ось і весь секрет, як приготувати курячі грудки, запечені з брокколі, в домашніх умовах. Смачного!

Схожі рецепти