Рецепт Запечені курячі грудки фото

Запечені курячі грудки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряча грудка
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Курячі грудки - найсухіша частина курки. Сьогодні я поділюся рецептом як приготувати запечені курячі грудки в духовці з соусом барбекю. Блюдо виходить ароматним, смачним і дуже соковитим.

Якщо правильно приготувати курячу грудку, то вона стане одним з найулюбленіших страв для всієї родини. Спеції, соус барбекю, фольга і правильна температура духової шафи - ось запорука смачної і соковитої запеченої курячої грудки. Головне, не переборщити з часом запікання, это мясо легко пересушить. Спробуйте!

  • Куряча грудка - 4 штуки
  • Соус барбекю - 300 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
1
Курячу грудку промийте та висушіть. Відбийте молотком для м'яса.
2
Деко змастіть рослинною олією. Викладіть курячу грудку, приправити сіллю, поперчіть і рясно змастіть половиною соусу барбекю.
3
Накрийте фольгою і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
4
Коли грудка пропеклась, зніміть фольгу, змастіть соусом барбекю. Зменшіть духовку до 100 градусів і підрум'яньте м'ясо ще 5-10 хвилин до красивої скоринки.
5
Смачного!

Схожі рецепти