Рецепт Курячі грудки по-французьки фото

Курячі грудки по-французьки
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах, Курка, Куряча грудка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, М'ясо по французьки

М'ясо по-французьки - одне з найулюбленіших страв на кожному святковому столі. Дуже смачними виходять курячі грудки по-французьки, запечені під ароматною сирною скоринкою.

Рецепт, як приготувати курячі грудки по-французьки, дуже простий. Курячі грудки необхідно порізати тонкими пластинами, відбивати їх не потрібно, тому що курочка дуже ніжна. Викласти зверху дрібно нарізану цибулю і помідори і посипати тертим сиром. На цьому активна частина закінчується, залишилося тільки поставити блюдо в духовку, а поки воно запікатиметься, підготувати гарнір: макарони, пюре або кашу.

  • Куряче філе - 1 штука
  • Сир твердий - 80 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Помідори черрі - 5-6 штук
  • Сіль - За смаком
  • Перець духмяний мелений - За смаком
курячі грудки по-французьки - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти, курячу грудку заздалегідь повністю розморозити.
курячі грудки по-французьки - фото крок 2
Куряче філе порізати тонкими пластинами. Це дуже зручно робити широким гострим ножем. Кожну пластину поперчіть і посоліть з обох сторін.
курячі грудки по-французьки - фото крок 3
Форму для запікання змастіть рослинною олією, на дно одним шаром викладіть пластини курячого філе. Зверху розкладіть цибулю, нарізаний півкільцями.
курячі грудки по-французьки - фото крок 4
Наступний шар - помідори черрі, нарізані тонкими пластинами.
курячі грудки по-французьки - фото крок 5
Зверху посипаючи блюдо тертим сиром, тепер надішліть його в духовку на 30 хвилин. Готовність м'яса визначайте дерев'яної лучиною або сірником.
курячі грудки по-французьки - фото крок 6
Готові курячі грудки по-французьки перекладіть на красиву велику тарілку, прикрасьте зеленню - і подавайте до столу. Ця страва буде мати гарний вигляд навіть на новорічному столі.

Схожі рецепти