Курячі грудки мариновані
(покроковий рецепт з фото)
Найпопулярніше м'ясо на землі - це курка. Її готують практично в будь-якій точці світу. Скрізь є свої тонкощі, традиційні гарніри і соуси, а також цікаві варіанти створення всіляких страв.
Сьогодні я поділюся з вами рецептом соковитого і м'якого гарячого блюда, а саме - опишу, як приготувати курячі грудки, мариновані в кефірі. Але варто запастися часом, так як курочку слід настоятися не менше трьох годин. Результат того вартий, запевняю! До такої курочку підійде велика кількість гарнірів, а її смак знаком і любимо багатьма.
- Кефір - 300 мілілітрів
- Куряча грудка - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
Грудку промийте і наріжте невеликими шматочками.
Залийте м'ясо птиці кефіром. Приправити сіллю і poperčite. Залиште маринуватися в холодильнику мінімум на 3 годину.
Обсмажте грудку в олії з обох боків до рум'яного кольору. Смачного!