Рецепт Курячі грудки мариновані фото

Курячі грудки мариновані
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти, Птах, Курка, Кефір, Куряча грудка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Найпопулярніше м'ясо на землі - це курка. Її готують практично в будь-якій точці світу. Скрізь є свої тонкощі, традиційні гарніри і соуси, а також цікаві варіанти створення всіляких страв.

Сьогодні я поділюся з вами рецептом соковитого і м'якого гарячого блюда, а саме - опишу, як приготувати курячі грудки, мариновані в кефірі. Але варто запастися часом, так як курочку слід настоятися не менше трьох годин. Результат того вартий, запевняю! До такої курочку підійде велика кількість гарнірів, а її смак знаком і любимо багатьма.

  • Кефір - 300 мілілітрів
  • Куряча грудка - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
курячі грудки мариновані - фото крок 1
Грудку промийте і наріжте невеликими шматочками.
курячі грудки мариновані - фото крок 2
Залийте м'ясо птиці кефіром. Приправити сіллю і poperčite. Залиште маринуватися в холодильнику мінімум на 3 годину.
курячі грудки мариновані - фото крок 3
Обсмажте грудку в олії з обох боків до рум'яного кольору. Смачного!

Схожі рецепти