Рецепт Мариновані курячі грудки фото

Мариновані курячі грудки
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах , Фрукти , Курка , Лимон , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Соуси , Маринади
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Любіть смажити м'ясо на грилі? Тоді я покажу вам, як приготувати мариновані курячі грудки. Зробимо ароматний маринад з лимона і гірчиці, буде соковито і приголомшливо смачно, повірте.

Опис приготування:

Якщо ви ще не знаєте, що таке дошка для гриля, то це спеціальне пристосування для того, щоб поліпшити аромат і зберегти гарний вигляд страви. Як правило, такі дошки роблять з натурального необробленого дерева, тому воно і віддає продуктам свій аромат.

  • Цедра лимону - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Розмарин - 2 штуки (гілочки)
  • Масло рослинне - 80 мілілітрів
  • Сік лимонний - 60 мілілітрів(+ 4 часточки лимона)
  • Дижонская зерниста гірчиця - 1 Ст. Ложка
  • Куряча грудка - 4 штуки
мариновані курячі грудки - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Розмарин дрібно поріжте, натріть цедру і вичавіть сік лимона. Промийте курячі грудки і обсушити.
мариновані курячі грудки - фото крок 2
З'єднайте всі інгредієнти, щоб зробити маринад. Цей маринад вилийте на курку і відправте в холодильник мінімум на 15 хвилин.
мариновані курячі грудки - фото крок 3
Тепер викладіть курячі грудки на спеціальну дошку для гриля, зверху покладіть по шматочку лимона і пару листочків розмарину.
мариновані курячі грудки - фото крок 4
Я готую курку в закритому грилі близько 20 хвилин. Вона виходить не надто засмаженою і соковитою. Дуже смачно!

Схожі рецепти