Мариновані курячі грудки
(покроковий рецепт з фото)
Любіть смажити м'ясо на грилі? Тоді я покажу вам, як приготувати мариновані курячі грудки. Зробимо ароматний маринад з лимона і гірчиці, буде соковито і приголомшливо смачно, повірте.
Якщо ви ще не знаєте, що таке дошка для гриля, то це спеціальне пристосування для того, щоб поліпшити аромат і зберегти гарний вигляд страви. Як правило, такі дошки роблять з натурального необробленого дерева, тому воно і віддає продуктам свій аромат.
- Цедра лимону - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
- Розмарин - 2 штуки (гілочки)
- Масло рослинне - 80 мілілітрів
- Сік лимонний - 60 мілілітрів(+ 4 часточки лимона)
- Дижонская зерниста гірчиця - 1 Ст. Ложка
- Куряча грудка - 4 штуки
Підготуйте всі інгредієнти. Розмарин дрібно поріжте, натріть цедру і вичавіть сік лимона. Промийте курячі грудки і обсушити.
З'єднайте всі інгредієнти, щоб зробити маринад. Цей маринад вилийте на курку і відправте в холодильник мінімум на 15 хвилин.
Тепер викладіть курячі грудки на спеціальну дошку для гриля, зверху покладіть по шматочку лимона і пару листочків розмарину.
Я готую курку в закритому грилі близько 20 хвилин. Вона виходить не надто засмаженою і соковитою. Дуже смачно!