Куряче філе в сирній паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Чи буває блюдо одночасно оригінальним, простим, швидким і смачним? буває! Тільки знайдіть відповідний рецепт. Наприклад, цей. Він просто ідеальний і сподобається багатьом. Ваші домочадці будуть в захваті!
Подивіться, як приготувати куряче філе в сирній паніровці всього за 15 хвилин! Блюдо підійде для різних випадків, адже воно універсальне. Можна з'їсти його в звичайний день, а можна і в свято подати. Гарнір буде підібрати ще простіше, адже з куркою поєднуються овочі, макарони, пюре і різні каші.
- Куряче філе - 550 грам
- Пармезан - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Панірувальні сухарі - 200 грам
- Оливкова олія - 60 мілілітрів
- Розмарин - 1 штука (гілочка)
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. В одну тарілку дрібно натріть сир.
2. У другій перемішайте яйця з дрібно нашаткованими листочками розмарину.
3. Файл razrež'te на 4 частини. Змастіть їх сіллю і перцем.
4. Спочатку курку умочіть в сирі, а потім в яєчної суміші.
5. Потім розігрійте масло на сковороді. Викладіть в нього філе.
6. Обсмажте курку з кожного боку по 5 хвилин. Все готово! Смачного!