Курка з печерицями у вершках
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю жодної людини, який би не любив поєднання, яке я опишу нижче. Ніжне філе птиці з вершковим смаком, яке можна зробити різними способами. Готуйте і пробуйте!
Думаю, ви знаєте, як приготувати курку з печерицями у вершках. Але спробуйте мій спосіб. У вас вийде ніжне гаряче, яке слід подавати з картопляним пюре або спагетті.
Смачного!
- Куряче філе - 300 грам
- Печериці - 300 грам
- Вершки 10% - 100 мілілітрів
- Вода - 150 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Лавровий лист - 3 штуки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Перець горошком - За смаком
- Сіль - За смаком
Філе промийте і наріжте невеликими шматочками. Обсмажте його в рослинному маслі до рум'яної скоринки, помішуючи.
Печериці добре промийте від землі. Наріжте гриби середніми шматками. Обсмажте їх в олії.
Потім почистіть і наріжте цибулю півкільцями. Додайте його в сковороду до грибів.
Перекладіть в сотейник обсмажування разом з грибним соком. Додайте філе, лавровий лист, перець, сіль.
Влейте воду в сотейник. Гасіть блюдо протягом 40 хвилин на повільному вогні.
Для 15 хвилин до готовності влийте вершки. Подавайте гаряче з гарніром. Смачного!