Рецепт Курка з печерицями у вершках фото

Курка з печерицями у вершках
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Курка , Куряче філе , Гриби , Печериці
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Не знаю жодної людини, який би не любив поєднання, яке я опишу нижче. Ніжне філе птиці з вершковим смаком, яке можна зробити різними способами. Готуйте і пробуйте!

Опис приготування:

Думаю, ви знаєте, як приготувати курку з печерицями у вершках. Але спробуйте мій спосіб. У вас вийде ніжне гаряче, яке слід подавати з картопляним пюре або спагетті.

Смачного!

  • Куряче філе - 300 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Вершки 10% - 100 мілілітрів
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Перець горошком - За смаком
  • Сіль - За смаком
курка з печерицями у вершках - фото крок 1
Філе промийте і наріжте невеликими шматочками. Обсмажте його в рослинному маслі до рум'яної скоринки, помішуючи.
курка з печерицями у вершках - фото крок 2
Печериці добре промийте від землі. Наріжте гриби середніми шматками. Обсмажте їх в олії.
курка з печерицями у вершках - фото крок 3
Потім почистіть і наріжте цибулю півкільцями. Додайте його в сковороду до грибів.
курка з печерицями у вершках - фото крок 4
Перекладіть в сотейник обсмажування разом з грибним соком. Додайте філе, лавровий лист, перець, сіль.
курка з печерицями у вершках - фото крок 5
Влейте воду в сотейник. Гасіть блюдо протягом 40 хвилин на повільному вогні.
курка з печерицями у вершках - фото крок 6
Для 15 хвилин до готовності влийте вершки. Подавайте гаряче з гарніром. Смачного!

Схожі рецепти