Курка з кабачками і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Соковите і смачне овочеве рагу для вашого обіду або вечері. Дивимося рецепт курки з кабачками і картоплею і готуємо його прямо зараз!
Для приготування курки з кабачками і картоплею нам знадобляться дві нежирні ніжки (або чверті, з розрахунку на скількох готувати будете), один кабачок, близько кілограма картоплі, морквина і соковиті болгарські перці. Раджу додати базиліка, кропу і кінзи (можна петрушки) із зелені.
- Стегенця - 2 штуки
- Морквина - 1 штука
- Картопля - 1 кілограм
- Перець болгарський - 2 штуки
- Цибуля - 1-2 штук
- Помідори - 1-2 штук
- Капуста - 500 грам
- Часник - 5 зубчиків
- Спеції, зелень - За смаком
Курку моєму, ріжемо на частини і обсмажуємо.
Ріжемо овочі як на фото.
На окремій сковорідці обсмажуємо цибулю, потім додаємо моркву, кабачки і обсмажуємо.
Додайте перець і протушкувати до готовності.
Картоплю ріжемо кубиками, заливаємо водою, додаємо обсмажену курку і нашатковану капусту. tusim.
В середині готовності додайте інші овочі, tusim, поки картопля не приготується.
В кінці додайте помідори і часник видавлений.
Ось курка з кабачками і картоплею і готова. Смачного!
Ось курка з кабачками і картоплею і готова. Смачного!