Курка з динею
(покроковий рецепт з фото)
Курка з динею відноситься до легкої приємною їжі. Вечеря, приготований за цим рецептом буде смачним, ситним і корисним. Ви добре повечеряти і отримаєте мінімум калорій. Ось рецепт простий і легкий!
Курка з динею може подаватися як цілими шматками, так і порізаними більш дрібно, у вигляді салату. Заправку можна зробити зі сметани з оцтом. Апельсинова підлива готується на сковороді з соку, що залишився від смаження грудок, соку апельсина, спецій і чайної ложки крохмалю, розведеного водою. Курка з динею рекомендується тим, хто намагається вживати менше калорій. В цьому випадку потрібно взяти більше листя салату. Успіхів в експериментах на кухні і приємного апетиту!
- Курка - 400 грам
- Диня - 200 грам
- Салат - 50 грам
- Сир фета - 40 грам
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Апельсиновий соус - 1 За смаком (готовий)
Курячі грудки помити, обсушити.
Філе обсмажити на сковороді до готовності.
Диню порізати дольками.
Листя салату помити, обсушити і порвати на шматочки.
Фету порізати кубиками.
Всі інгредієнти з'єднати. Смачного!