Новорічні кошички з бекону з динею
(покроковий рецепт з фото)
Красива і ароматна закуска на Новий рік вийде з бекону і дині. Це - класичне поєднання, безпрограшний варіант! Для приготування закуски знадобиться ще базилік і бальзамічний оцет.
Новорічні кошички з бекону з динею - знахідка для святкового столу. Дивовижне поєднання солодкого і солоного нікого не залишить байдужим!
- Бекон - 400 грам(20-22 скибочки)
- Мускусна диня - 1/2 штуки (невеликого розміру)
- Бальзамічний оцет - 3/4 склянки
- Листочки свіжого базиліку - 10-11 штука
1. Нагрейте духовку до 200 градусів. У форму для випічки маффінів викладіть нарізку бекону, формуючи стаканчик. Випікайте бекон 8-10 хвилин.
2. Поки бекон запікається доведіть до кипіння бальзамічний оцет. Варіть на середньо-слабкому вогні протягом 8 хвилин, поки кількість оцту не зменшиться вдвічі.
3. М'якоть дині наріжте невеликими кубиками.
4. Базилік промийте, просушіть паперовим рушником. Листочки скрутіть трубочкою і наріжте смужками.
5. Кожну готову кошичок з бекону наповніть 3-4 кубиками дині, полийте бальзамічним оцтом (ложечка) і посипте подрібненою базиліком.
6. Подавайте на сервировочной тарілці або денці, прикрасивши бальзамічним оцтом. Новорічні кошички з бекону з динею готові! Смачного!