Рецепт Курка по-домашньому фото

Курка по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 50 хв.

Цей рецепт підійде для вечері в сімейному колі, так як в ньому відмінно підібрані всі інгредієнти, вам залишилося вкласти в нього тільки трохи душі і домашнього тепла, і ситний вечеря забезпечений.

Опис приготування:

Як і у всіх стравах справжньої домашньої кухні в цьому рецепті приготування курки по-домашньому з любов'ю з'єднані м'ясо і багато-багато свіжих овочів. Для мене цей рецепт асоціюється з теплим сімейною вечерею, на якому збираються всі рідні і близькі люди, адже такі зустрічі ніколи не проходять без смачних ароматних страв. Ось і тут ми будемо гасити курочку разом з перчиком, помідорами, грибочками і цибулькою в приголомшливому сметанно-коньячному соусі - справжній достаток смаку і кольору. А що саме чудове так це те, що приготувати таку курочку простіше простого, і ви без особливих зусиль з цим впораєтеся. Тому уважно прочитайте мій простий рецепт курки по-домашньому і приготуйте справжній сюрприз вашим рідним.

  • Куряче філе - 600 грам
  • Печериці - 6-8 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Помідори - 2-3 штук
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Крем - 2-3 Ст. Ложок
  • Вино або коньяк - 40 грам
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сухарі паніровочні - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
курка по-домашньому - фото крок 1
Філе курки промиваємо під холодною водою і нарізаємо на невеликі шматки, посипаємо сіллю і перцем, перемішуємо.
курка по-домашньому - фото крок 2
Тепер необхідно обваляти нарізане філе в панірувальних сухарях. У сковороді розігріваємо олію і на сильному вогні обсмажуємо філе до золотистої скоринки, потім зменшуємо вогонь, накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо філе ще 10-15 хвилин.
курка по-домашньому - фото крок 3
Поки гаситься курка, ми займемося овочами. Ріпчасту цибулю і перець нарізаємо півкільцями, гриби пластинками, а помідори кубиками. Перед тим як нарізати помідори їх необхідно обдати окропом і очистити від шкірки.
курка по-домашньому - фото крок 4
Курку перекладаємо в інший посуд, а на сковороду викладаємо нарізану цибулю, смажимо до прозорості. Потім додаємо гриби, перець і помідори, готуємо до тих пір, поки не випарується зайва рідина.
курка по-домашньому - фото крок 5
Потім додаємо сметану, коньяк або вино і ретельно перемішуємо, тушкуємо під закритою кришкою ще хвилин 5. Коли овочі будуть готові, викладаємо шматочки курки на тарілку і додаємо овочеве рагу. Подавати можна з будь-яким гарніром. Смачного!

Схожі рецепти