Рецепт Кумкватовий соус фото

Кумкватовий соус
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Фрукти, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На швидку руку
Соуси

А чи зустрічалися ви з таким фруктом, як кумкват? Не часто його можна зустріти у нас в магазинах, але якщо знайдете, то візьміть на пробу. Я його їла перший раз в Італії, там він дуже поширений.

У цьому рецепті я описала, як приготувати кумкватовий соус. Він підійде для простої випічки (наприклад, для оладок або млинців). Але я думаю, що з червоним м'ясом або рибним філе він теж добре поєднується. Треба спробувати! Тим більше просте приготування не забере у вас багато часу.

  • Вершкове масло - 25 грам
  • Цукрова пудра - 50 грам
  • Kumkvat - 5 штук
  • Вершки - 5 Ст. Ложок
кумкватовий соус - фото крок 1
Кумквати промийте, обсушити і наріжте кружальцями. Видаліть кісточки.
кумкватовий соус - фото крок 2
У сотейнику або глибокій сковороді розтопіть масло. Додайте в нього кумквати з цукровою пудрою. Готуйте на невеликому вогні 3 хвилини, помішуючи.
кумкватовий соус - фото крок 3
Потім влийте вершки, перемішайте і зніміть з вогню.
кумкватовий соус - фото крок 4
Подавайте соус в теплому вигляді. Приємною дегустації!

Схожі рецепти