Кумкватовий соус
(покроковий рецепт з фото)
А чи зустрічалися ви з таким фруктом, як кумкват? Не часто його можна зустріти у нас в магазинах, але якщо знайдете, то візьміть на пробу. Я його їла перший раз в Італії, там він дуже поширений.
У цьому рецепті я описала, як приготувати кумкватовий соус. Він підійде для простої випічки (наприклад, для оладок або млинців). Але я думаю, що з червоним м'ясом або рибним філе він теж добре поєднується. Треба спробувати! Тим більше просте приготування не забере у вас багато часу.
- Вершкове масло - 25 грам
- Цукрова пудра - 50 грам
- Kumkvat - 5 штук
- Вершки - 5 Ст. Ложок
Кумквати промийте, обсушити і наріжте кружальцями. Видаліть кісточки.
У сотейнику або глибокій сковороді розтопіть масло. Додайте в нього кумквати з цукровою пудрою. Готуйте на невеликому вогні 3 хвилини, помішуючи.
Потім влийте вершки, перемішайте і зніміть з вогню.
Подавайте соус в теплому вигляді. Приємною дегустації!