Кульки з індички з грибами та оливками
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні і пікантні, оригінальні і зовсім нескладні в процесі ... Такими апетитними м'ясними кульками я пропоную вам побалувати себе і свою сім'ю. Якщо набридли звичайні страви, запам'ятовуйте цей рецепт!
Варіантів, як приготувати кульки з індички з грибами та оливками, може бути кілька. Їх можна запекти, як в даному випадку, можна обсмажити на сковороді або протушкувати в мультиварці, наприклад. Виходить дійсно дуже класне гаряче, яке обов'язково здивує вас своїм смаком. Рекомендую!
- Фарш з індички - 450 грам
- Гриби - 150 грам
- Оливки - 1/2 склянки
- Цибулина - 1 штука (маленька)
- Панірувальні сухарі - 1/4 склянки
- Яйце - 1 штука
- Сіль, перець, зелень - За смаком
1. Духовку розігрійте до 190 градусів. У глибокій мисці з'єднайте фарш, подрібнені гриби, цибуля, оливки і зелень.
2. Вбийте яйце, додайте панірувальні сухарі. Посоліть і поперчіть за смаком.
3. Перемішайте все як слід.
4. Деко застеліть пергаментом або силіконовим килимком. Сформуйте невеликі кульки, викладіть їх на деко.
5. Надішліть в духовку і запікайте до готовності (близько 25 хвилин).
6. До столу кульки з індички з грибами та оливками подавайте гарячими. Смачного!