Рецепт Кулі «Нічний» фото

Кулі «Нічний»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Молоко
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Пасха
Випічка , Солодке
Кількість порцій: 15
Час приготування: 9 г. 0 хв.

На свято Світлого Великодня практично всі печуть паски. Але це вимагає дуже багато часу і сил. Хочу запропонувати варіант паски, який готується дуже просто.

Опис приготування:

Цей рецепт дуже простий, але результат вас точно здивує і порадує. Він вийде навіть у недосвідченого кухарчука, буде ніжним і ароматним. Початковий етап краще зробити на ніч, а вранці продовжити, але час має бути не більше 8 годин. Нехай Вас не бентежить рідкувата текстура тесту, це нормально. Якщо хочете додати в паски сухофрукти або цукати, то вводите їх разом з борошном. Пригощайтеся.

  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Цукор - 1 Склянка(200 мл)
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Дріжджі свіжі - 50 грам
  • Ізюм - 1/2 склянки(200 мл)
  • Молоко - 1 Склянка(200 мл тепле)
  • Борошно - 3 склянки(200 мл)
  • Ванілін - За смаком
паска
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
паска
Покладіть в каструлю цукор, дріжджі шматочками, порізане масло, вимитий і обсушену родзинки. Влейте молоко, закрийте кришкою і залиште при кімнатній температурі на 6-8 годин.
паска
Добавтьте борошно, ванілін і замісити м'яке тісто.
паска
Розкладіть тісто по змазаним формочках на 1/2 висоти і поставте в тепле місце для підйому.
паска
Випікайте в гарячій духовці при температурі 180 градусів 20-30 хвилин, в залежності від вашої духовки.
паска
Приготуйте вашу улюблену глазур.
паска
Дістаньте готові паски з духовки, покрийте глазур'ю і прикрасьте на Ваш смак.
паска
Смачного!

Схожі рецепти