Рецепт Полуничний кулі фото

Полуничний кулі
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Ягоди , Полуниця
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Десерти , Соуси
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Напевно, у вас відразу виникло питання - що таке кулі, тим більше полуничний? пояснюю: кулі - це сік з м'якоті. Варимо полуницю до рідкого стану, проціджуємо сік через сито - і майже.

Опис приготування:

Що приготувати з полуниці і цукру? Спробуйте полуничний кулі. Цей десертний соус родом з Франції. Готується він дуже просто, покрокові фото не дадуть вам помилитися в приготуванні. Що стосується подачі, то тут теж можна проявляти фантазію - особисто я використовую кулі як десертний соус, подаю з морозивом, випічкою. Отже, приступимо!

  • Полуниця - 250 грам
  • Цукор - 50 грам
полуничний кулі - фото крок 1
Полуницю ретельно промиваємо, відриваємо плодоніжки.
полуничний кулі - фото крок 2
Пюріруем полуницю за допомогою блендера.
полуничний кулі - фото крок 3
Проціджуємо полуничне пюре через сито. Придавлюємо ложечкою, щоб вичавити якомога більше соку.
полуничний кулі - фото крок 4
Додаємо цукор, перемішуємо.
полуничний кулі - фото крок 5
Охолоджуємо і подаємо. Klubnichnиy вежі готові.

Схожі рецепти