Полуничний кулі
(покроковий рецепт з фото)
Напевно, у вас відразу виникло питання - що таке кулі, тим більше полуничний? пояснюю: кулі - це сік з м'якоті. Варимо полуницю до рідкого стану, проціджуємо сік через сито - і майже.
Що приготувати з полуниці і цукру? Спробуйте полуничний кулі. Цей десертний соус родом з Франції. Готується він дуже просто, покрокові фото не дадуть вам помилитися в приготуванні. Що стосується подачі, то тут теж можна проявляти фантазію - особисто я використовую кулі як десертний соус, подаю з морозивом, випічкою. Отже, приступимо!
- Полуниця - 250 грам
- Цукор - 50 грам
Полуницю ретельно промиваємо, відриваємо плодоніжки.
Пюріруем полуницю за допомогою блендера.
Проціджуємо полуничне пюре через сито. Придавлюємо ложечкою, щоб вичавити якомога більше соку.
Додаємо цукор, перемішуємо.
Охолоджуємо і подаємо. Klubnichnиy вежі готові.