Рецепт Кулі з полуниці і маракуї фото

Кулі з полуниці і маракуї
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Ягоди , Фрукти , Полуниця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , Літні
Солодке , Соуси
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.

Для випічки або домашніх десертів пропоную цей швидкий і дуже класний варіант, як приготувати кулі з полуниці і маракуї. Перетерті фрукти - це смачно, корисно і нереально апетитно. Пробуйте!

Опис приготування:

Цей соус можна зробити всього за якихось 5 хвилин, а використовувати в самих різних десертах або солодких салатах, наприклад. Полуницю найкраще взяти свіжу, але підійде і заморожена. За бажанням в кулі можна додати трохи цукру, але не переборщіть!

  • Marakujja - 1 штука
  • Полуниця - 150-200 грам
  • Цукрова пудра - 1-2 Ст. Ложок
кулі з полуниці і маракуї - фото крок 1
1. Розімніть полуницю в пюре, додайте м'якоть маракуї.
кулі з полуниці і маракуї - фото крок 2
2. Всипте цукрову пудру, перемішайте.
кулі з полуниці і маракуї - фото крок 3
3. Ваш кулі з полуниці і маракуї готовий!
кулі з полуниці і маракуї - фото крок 4
4. Полийте десерт і подавайте до столу.

Схожі рецепти