Кулі з полуниці і маракуї
(покроковий рецепт з фото)
Для випічки або домашніх десертів пропоную цей швидкий і дуже класний варіант, як приготувати кулі з полуниці і маракуї. Перетерті фрукти - це смачно, корисно і нереально апетитно. Пробуйте!
Цей соус можна зробити всього за якихось 5 хвилин, а використовувати в самих різних десертах або солодких салатах, наприклад. Полуницю найкраще взяти свіжу, але підійде і заморожена. За бажанням в кулі можна додати трохи цукру, але не переборщіть!
- Marakujja - 1 штука
- Полуниця - 150-200 грам
- Цукрова пудра - 1-2 Ст. Ложок
1. Розімніть полуницю в пюре, додайте м'якоть маракуї.
2. Всипте цукрову пудру, перемішайте.
3. Ваш кулі з полуниці і маракуї готовий!
4. Полийте десерт і подавайте до столу.