Рецепт Шведський нічний хліб без замісу фото

Шведський нічний хліб без замісу
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Шведська кухня
Тісто , Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Для діабетиків
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Це, повинно бути, найледачіший рецепт смачного і корисного хліба - ідеальний варіант хліб для зайнятих господинь! З вечора все просто перемішайте, помістіть в форму, а вранці поставте в духовку!

Опис приготування:

Ділюся з вами дуже простим рецептом, як приготувати шведський нічний хліб без замісу.

Всі інгредієнти вимірюються в МЛ, не в грамах! Це важливо! Форму для випічки, слід змастити маслом і застелити пергаментом для випічки, інакше готовий хліб може пристати до дна. Інше все просто до неподобства! Увечері всі змішали і поставили на расстойку, а вранці випекли смачний хліб. Тонка хрустка скоринка, дуже ніжний м'якуш! Готуйте з задоволенням!

  • Борошно - 450 мілілітрів
  • Вода тепла - 250-300 мілілітрів
  • Дріжджі свіжі - 15 грам (або 1 ç.l. Сухі швидкорозчинні)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 1 Чайна ложка (для змащування форми)
  • Насіння соняшника - 50 мілілітрів
  • Насіння льону - 50 мілілітрів
шведський нічний хліб без замісу - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти.
шведський нічний хліб без замісу - фото крок 2
Борошно просійте і змішайте з іншими інгредієнтами. Вийде дуже липке тісто.
шведський нічний хліб без замісу - фото крок 3
Форму для випічки змастіть рослинною олією. ОБОВ'ЯЗКОВО постеліть на дно форми пергамент для випічки.
шведський нічний хліб без замісу - фото крок 4
Викладіть тісто у форму, накрийте харчовою плівкою, змащеній маслом. Поставте форму в холодильник на 12 годин.
шведський нічний хліб без замісу - фото крок 5
Вранці поставте форму з тестом в холодну духовку, включите її на 220 ° С. Випікайте хліб протягом 1 години до рум'яної скоринки і глухого звуку. У мене форма висотою 11 см, з шириною дна 7 см. Чим ширше форма, тим швидше пропечеться хліб: від 40 хвилин 1 годину. Орієнтуйтеся по своїй духовці.
шведський нічний хліб без замісу - фото крок 6
Готовий хліб остудіть трохи в формі, а потім під х / б рушником на решітці.
шведський нічний хліб без замісу - фото крок 7
Приємних вам клопоту на кухні!

Схожі рецепти