Рецепт Хліб «висівковий» без замісу фото

Хліб «висівковий» без замісу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Пшеничне борошно , Крупи , Висівки
Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 г. 0 хв.

Зараз я розповім вам, як приготувати"Висівковий" хліб без замісу, це дуже легко і просто, хліб завжди виходить смачним і красивим. Дивіться рецепт!

Опис приготування:

Дуже смачний і корисний хліб можна приготувати без особливих зусиль. Просто з'єднайте всі інгредієнти і готове тісто залиште бродити. Завдяки зберіганню в холодильнику, тісто не перекисне, а буде ароматним. Вибір висівок - на ваш погляд, можна використовувати будь-які: пшеничні, житні, вівсяні і т.Д. Пробуйте!

  • Борошно пшеничне - 400 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Висівки - 20 грам
  • Вода тепла - 300 мілілітрів
  • Дріжджі - 25 грам
хліб
1. Підготуйте продукти. Приступимо!
хліб
2. У теплій воді розчиніть сіль і дріжджі.
хліб
3. Додайте 350 г борошна і все висівки.
хліб
4. Перемішайте ложкою тісто, воно не круте, а густе і в'язке. Головне, щоб рівномірно розподілилися висівки і не було великих грудочок. Накрийте щільно кришкою або плівкою і приберіть в холодильник на 12-13 годин.
хліб
5. Вранці відкрийте тісто, дайте йому"подихати" . Решта 50 г борошна просійте і присипте робочу поверхню. Покладіть ложкою або лопаткою тісто на борошно, кілька разів складіть його друг на друга.
хліб
6. Розділити тісто на дві частини, покладіть в змащені форми і залиште в теплі на 30-40 хвилин, щоб тісто підійшло. Не забудьте накрити рушником, щоб тісто не сохло.
хліб
7. Випікайте при 200 градусах 40-45 хвилин.
хліб
8. Остудіть хліб на решітці і пробуйте. У нас він відлітає ще гарячим!

Схожі рецепти