Тісто для піци без замісу
(покроковий рецепт з фото)
Роботу з тестом і його замісом люблять не всі. Але що робити, якщо хочеться зробити домашню піцу без зайвого клопоту? Саме для таких випадків я і хочу запропонувати цей неймовірно зручний рецепт.
Ви вже чули про це чудовому способі, як приготувати тісто для піци без замісу? Якщо ще не довелося, то саме час! Я хочу детально розповісти вам про процес, який неодмінно здивує своєю простотою. Якщо ви любите спрощувати процеси на кухні, тоді не проходите мимо!
- Борошно - 400 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Дріжджі - 1 Чайна ложка
- Вода - 275 мілілітрів
- Оливкова олія - 2 чайних ложки
1. У глибоку миску надішліть просіяне з сіллю борошно, дріжджі, теплу воду і оливкове масло.
2. Злегка перемішайте, щоб маса вийшла однорідною. Накрийте плівкою і залиште годин на 10 в холодильнику.
3. Вся робота вже була зроблена. Тісто чудово підійшло!
4. Прогрійте жароміцних форму (можна сковороду), змастіть крапелькою масла дно і борти. Викладіть тісто. Не потрібно його розгортати, досить просто злегка притиснути рукою.
5. Залиште тісто на півгодинки, а після можна змастити його соусом.
6. Додати улюблену начинку, сир, овочі.
7. Відправити в духовку і запікати піцу до готовності. Дивовижно, чи не так? мінімум клопоту, а результат приголомшливий!
Рекомендую.
Рекомендую.