Рецепт Кров'янка фото

Кров'янка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Кров'янка в домашніх умовах готується дуже просто. Хороша така ковбаса і на холодну, і на гаряче. Смачно подати кров'янку на святковий стіл з картоплею або салатом зі свіжих овочів.

Опис приготування:

Кров'янку мені подобається подавати з печеною картоплею і солоними огірочками. Виходить такий ситний сільський вечерю. Незважаючи на свою простоту, таке гаряче піде на ура і на святковому столі.

Отже, як приготувати кров'янку?

1. Свинячі кишки ретельно почистіть, промийте і замочіть на годину-дві.

2. 500 г сала, очищені від шкірки цибулю і часник подрібніть за допомогою м'ясорубки.

3. Гречку промийте та відваріть в злегка підсоленій воді до готовності. Вона обов'язково повинна вийти розсипчастою.

4. У фарш з лука, часнику і сала додайте гречку, влийте вершки або молоко, а також свинячу кров. Додати сіль, поперчіть і перемішайте до утворення однорідної фаршу.

5. Вимочені кишки наповніть приготованим фаршем і зав'яжіть кінці кишки спеціальної ниткою або джгутом.

6. Ковбасу викладіть на змащене олією деко, посипте дрібно нарізаним салом.

7. Деко з ковбасою відправте в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте до рум'яної скоринки.

Смачного!

  • Свиняча кров - 1 літр
  • Сало - 580 грам(500 г - для ковбаси, 80 г - для смаження)
  • Цибулини - 4 штуки
  • Гречка - 500 грам
  • Часник - 5 зубчиків
  • Нежірие вершки або молоко - 1, 5 склянки
  • Свинячі кишки (пачка) - 1 штука
Кров'янку мені подобається подавати з печеною картоплею і солоними огірочками. Виходить такий ситний сільський вечерю. Незважаючи на свою простоту, таке гаряче піде на ура і на святковому столі.

Отже, як приготувати кров'янку?

1. Свинячі кишки ретельно почистіть, промийте і замочіть на годину-дві.

2. 500 г сала, очищені від шкірки цибулю і часник подрібніть за допомогою м'ясорубки.

3. Гречку промийте та відваріть в злегка підсоленій воді до готовності. Вона обов'язково повинна вийти розсипчастою.

4. У фарш з лука, часнику і сала додайте гречку, влийте вершки або молоко, а також свинячу кров. Додати сіль, поперчіть і перемішайте до утворення однорідної фаршу.

5. Вимочені кишки наповніть приготованим фаршем і зав'яжіть кінці кишки спеціальної ниткою або джгутом.

6. Ковбасу викладіть на змащене олією деко, посипте дрібно нарізаним салом.

7. Деко з ковбасою відправте в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте до рум'яної скоринки.

Смачного!

Схожі рецепти