Біфштекс з кров'ю
(покроковий рецепт з фото)
Біфштекс з кров'ю треба смажити на швидкому вогні. М'ясо перед смаженням має бути сухим, щоб воно не парілось і не тушкувалось. Кажуть, біфштекс з кров'ю - справжній афродизіак. Спробуйте і переконайтеся!
Як приготувати біфштекс з кров'ю?
1. М'ясо ретельно промийте холодною водою, просушіть паперовою серветкою. Ріжте на шматки, товщиною по 3 см, поперек волокон.
2. Кожен шматок яловичини натріть сіллю і свіжомеленим чорним перцем. Якщо м'ясо свіже, його відбивати не треба, в іншому випадку, м'ясо злегка відбийте.
3. У сковороді розігрійте олію. Воно повинно бути сильно розігріте на високому вогні.
4. Біфштекси обсмажуйте на розжареній олії з кожного боку по 3-4 хвилини. Перевертаючи м'ясо на іншу сторону, НЕ пробивайте в ньому. Треба, щоб уникнути надмірного витікання соку всередині. У готового м'яса з'явиться золотисто-коричнева скоринка.
5. За хвилинку до готовності біфштекса з кров'ю покладіть на нього шматочок вершкового масла.
6. Готовий біфштекс викладіть на денце, хай полежить хвилин 8-10.
7. За цей час подрібніть петрушку і посипте біфштекс, якщо бажаєте.
8. Перед подачею біфштекс проколіть або наріжте.
Біфштекс з кров'ю готовий!
Смачного!
- Яловичина - 600 грам
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 40 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Петрушка - За смаком
1. М'ясо ретельно промийте холодною водою, просушіть паперовою серветкою. Ріжте на шматки, товщиною по 3 см, поперек волокон.
2. Кожен шматок яловичини натріть сіллю і свіжомеленим чорним перцем. Якщо м'ясо свіже, його відбивати не треба, в іншому випадку, м'ясо злегка відбийте.
3. У сковороді розігрійте олію. Воно повинно бути сильно розігріте на високому вогні.
4. Біфштекси обсмажуйте на розжареній олії з кожного боку по 3-4 хвилини. Перевертаючи м'ясо на іншу сторону, НЕ пробивайте в ньому. Треба, щоб уникнути надмірного витікання соку всередині. У готового м'яса з'явиться золотисто-коричнева скоринка.
5. За хвилинку до готовності біфштекса з кров'ю покладіть на нього шматочок вершкового масла.
6. Готовий біфштекс викладіть на денце, хай полежить хвилин 8-10.
7. За цей час подрібніть петрушку і посипте біфштекс, якщо бажаєте.
8. Перед подачею біфштекс проколіть або наріжте.
Біфштекс з кров'ю готовий!
Смачного!