Рецепт Біфштекс з кров'ю фото

Біфштекс з кров'ю
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Біфштекс з кров'ю треба смажити на швидкому вогні. М'ясо перед смаженням має бути сухим, щоб воно не парілось і не тушкувалось. Кажуть, біфштекс з кров'ю - справжній афродизіак. Спробуйте і переконайтеся!

Опис приготування:

Як приготувати біфштекс з кров'ю?

1. М'ясо ретельно промийте холодною водою, просушіть паперовою серветкою. Ріжте на шматки, товщиною по 3 см, поперек волокон.

2. Кожен шматок яловичини натріть сіллю і свіжомеленим чорним перцем. Якщо м'ясо свіже, його відбивати не треба, в іншому випадку, м'ясо злегка відбийте.

3. У сковороді розігрійте олію. Воно повинно бути сильно розігріте на високому вогні.

4. Біфштекси обсмажуйте на розжареній олії з кожного боку по 3-4 хвилини. Перевертаючи м'ясо на іншу сторону, НЕ пробивайте в ньому. Треба, щоб уникнути надмірного витікання соку всередині. У готового м'яса з'явиться золотисто-коричнева скоринка.

5. За хвилинку до готовності біфштекса з кров'ю покладіть на нього шматочок вершкового масла.

6. Готовий біфштекс викладіть на денце, хай полежить хвилин 8-10.

7. За цей час подрібніть петрушку і посипте біфштекс, якщо бажаєте.

8. Перед подачею біфштекс проколіть або наріжте.

Біфштекс з кров'ю готовий!

Смачного!

  • Яловичина - 600 грам
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Петрушка - За смаком
Як приготувати біфштекс з кров'ю?

1. М'ясо ретельно промийте холодною водою, просушіть паперовою серветкою. Ріжте на шматки, товщиною по 3 см, поперек волокон.

2. Кожен шматок яловичини натріть сіллю і свіжомеленим чорним перцем. Якщо м'ясо свіже, його відбивати не треба, в іншому випадку, м'ясо злегка відбийте.

3. У сковороді розігрійте олію. Воно повинно бути сильно розігріте на високому вогні.

4. Біфштекси обсмажуйте на розжареній олії з кожного боку по 3-4 хвилини. Перевертаючи м'ясо на іншу сторону, НЕ пробивайте в ньому. Треба, щоб уникнути надмірного витікання соку всередині. У готового м'яса з'явиться золотисто-коричнева скоринка.

5. За хвилинку до готовності біфштекса з кров'ю покладіть на нього шматочок вершкового масла.

6. Готовий біфштекс викладіть на денце, хай полежить хвилин 8-10.

7. За цей час подрібніть петрушку і посипте біфштекс, якщо бажаєте.

8. Перед подачею біфштекс проколіть або наріжте.

Біфштекс з кров'ю готовий!

Смачного!

Схожі рецепти