Рецепт Кролик Юлії Висоцької фото

Кролик Юлії Висоцької
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Кролик
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Гарячі страви

М'ясо кролика ніжне, дієтичне, легке, смачне. Його можна гасити, смажити, варити…А можна використовувати рецепт, як приготувати кролика від Юлії Висоцької. Біле вино і розмарин - це бомба!

М'ясо кроля маринується у вині, тому після запікання воно просто тане в роті. Чебрець і розмарин дають таке неперевершений аромат, що всі почнуть випрошувати у вас рецепт. Просто і швидко - святковий або романтичну вечерю у вас на столі.

  • Кролик - 1-1, 5 кілограма
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Картопля - 2-3 штук
  • Вино біле - 1 Склянка
  • Розмарин - 2 штуки (гілочки)
  • Чебрець - 2 штуки (гілочки)
  • Маслини - 100 грам
1
Кролика помийте, просушіть паперовими рушниками. Наріжте на порційні шматочки.
2
Видавіть часник або натріть його на дрібній тертці. Змішайте його з чебрецем і розмарином, натріть цією сумішшю м'ясо.
3
Перекладіть м'ясо в глибоку ємність і залийте її вином. Щільно закрийте кришкою і поставте на 3 години маринуватися в холодильник.
4
Моркву і картоплю наріжте великими шматочками, цибуля - півкільцями. Обсмажте їх на оливковій олії близько 5 хвилин.
5
Викладіть овочі в жароміцних форму для запікання, потім покладіть на них м'ясо. Залишки маринаду полийте зверху.
6
Запікайте кроля в духовці протягом 40 хвилин при температурі 190 градусів, накривши форму фольгою. Потім збільшіть нагрів до 220 градусів і зніміть фольгу.
7
Коли у м'яса з'явиться рум'яна кірочка, блюдо буде готово! Прикрасьте його маслинами і подавайте в гарячому вигляді.

Схожі рецепти