Рецепт Кролик в воке фото

Кролик в воке
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Кролик
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Чудове і смачне блюдо, яке можна подати і на сімейну вечерю, і навіть на святковий стіл.

Опис приготування:

Смачне і дієтичне м'ясо кролика користується популярністю в багатьох країнах. Я пропоную вам простий рецепт приготування кролика в воке. Готується м'ясо буде порівняно швидко, вийде м'яке і ніжне м'ясо зі смачною підливою. Розповідаю, як приготувати кролика в воке.

1. М'ясо кролика добре вимити і розрізати на порційні шматки.

2. Змішати борошно, пів чайної ложки солі і перець.

3. Ставимо розігріватися вок з рослинним маслом. Коли масло добре розігріється, додаємо до нього вершкове.

4. Обвалюють в борошні шматки кролика і обсмажуємо в воке з усіх боків до рум'яного кольору. Викладаємо обсмажене м'ясо в окремий посуд.

5. Бекон нарізаємо на невеликі шматочки і злегка обсмажуємо в маслі, що залишився після смаження кролика.

6. Додаємо до бекону нарізані часник, гриби, Luk-salotų, морква і селера і обсмажуємо кілька хвилин на сильному вогні.

7. Наливаємо до овочів вино і уварюємо, щоб рідина зменшилася приблизно наполовину.

8. Викладаємо в вок до овочів шматки кролика, додаємо бульйон або воду.

9. Коли закипить - додаємо вершки, чебрець, лавровий лист, перець.

10. Накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо приблизно 50-60 хвилин.

Ну от і все, кролик в воке готовий. Подавайте з будь-яким гарніром і насолоджуйтеся смаком

  • Крольчатина - 700 грам
  • Бекон - 75 грам
  • Гриби - 100 грам
  • Морква - 1 штука
  • Селера - 1 штука (стебло)
  • Luk-salotų - 100 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Вино біле - 150 мілілітрів
  • Часник - 2 зубчики
  • Чебрець - 1 щіпка
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець мелений - 2 щіпки
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Бульйон або вода - 400-500 мілілітрів
Смачне і дієтичне м'ясо кролика користується популярністю в багатьох країнах. Я пропоную вам простий рецепт приготування кролика в воке. Готується м'ясо буде порівняно швидко, вийде м'яке і ніжне м'ясо зі смачною підливою. Розповідаю, як приготувати кролика в воке.

1. М'ясо кролика добре вимити і розрізати на порційні шматки.

2. Змішати борошно, пів чайної ложки солі і перець.

3. Ставимо розігріватися вок з рослинним маслом. Коли масло добре розігріється, додаємо до нього вершкове.

4. Обвалюють в борошні шматки кролика і обсмажуємо в воке з усіх боків до рум'яного кольору. Викладаємо обсмажене м'ясо в окремий посуд.

5. Бекон нарізаємо на невеликі шматочки і злегка обсмажуємо в маслі, що залишився після смаження кролика.

6. Додаємо до бекону нарізані часник, гриби, Luk-salotų, морква і селера і обсмажуємо кілька хвилин на сильному вогні.

7. Наливаємо до овочів вино і уварюємо, щоб рідина зменшилася приблизно наполовину.

8. Викладаємо в вок до овочів шматки кролика, додаємо бульйон або воду.

9. Коли закипить - додаємо вершки, чебрець, лавровий лист, перець.

10. Накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо приблизно 50-60 хвилин.

Ну от і все, кролик в воке готовий. Подавайте з будь-яким гарніром і насолоджуйтеся смаком

Схожі рецепти