Рецепт Кролик в фользі в духовці фото

Кролик в фользі в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Кролик
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 1
Час приготування: 3 г. 0 хв.

М'ясо кролика це не тільки смачний, але і дуже корисний продукт, а готувати його простіше і краще за все в фользі, я завжди роблю його саме так, і мяско кожен раз виходить приголомшлива.

Опис приготування:

Насправді з моїх знайомих мало хто використовує кролятину, і дуже даремно, адже це м'ясо дійсно дуже смачне, корисне і дієтичне. Кращий спосіб його приготування, як мені здається, це запікання, тому сьогодні я розповім вам, як зробити кролика в фользі в духовці. З цим рецептом м'ясо виходить неймовірно соковите і ніжне, а завдяки фользі воно зберігає всі свої корисні властивості. Втім, Якщо ви, як і я, любите ароматну скоринку на м'ясі, то фольгу можна в кінці приготування відвернути, тоді кролятина підсмажиться трохи і буде просто дивовижна. Так що якщо до цього ви готували таке м'ясо рідко, Зараз я пропоную вам включити його в свій повсякденний раціон. Тим більше що з цим простим рецептом кролика в фользі в духовці ви будете знати, як приготувати це м'ясо швидко і дуже смачно.

  • Кроляча лапка - 1 штука (задня)
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Спеції - За смаком (перець чорний мелений, приправа для м'яса)
  • Сіль - За смаком
кролик в фользі в духовці - фото крок 1
Отже, для початку ми знімаємо з ніжки шкіру, промиваємо м'ясо під проточною водою і витираємо насухо. Тепер посипаємо ніжку сіллю, спеціями і натираємо пропущеним через прес часником, залишаємо кролятину маринуватися на 2-3 годину.
кролик в фользі в духовці - фото крок 2
Після того як м'ясо замаринується, викладаємо на рівну поверхню два листа фольги (хрест на хрест), на фольгу викладаємо ніжку.
кролик в фользі в духовці - фото крок 3
Збризгуємо м'ясо рослинним маслом і щільно загортаємо кролятину в фольгу.
кролик в фользі в духовці - фото крок 4
Викладаємо отриманий згорток на деко або в форму для запікання, наливаємо в форму трохи води, приблизно пів склянки. Відправляємо кролячу лапку в розігріту до 180-200 градусів духовку на 50-60 хвилин. Після закінчення часів ви можете розгорнути фольгу і ще на 10 хвилин поставити лапку в духовку, щоб вона підрум'янилася трохи.
кролик в фользі в духовці - фото крок 5
Ось тепер можна і пробу зняти, приємного апетиту!

Схожі рецепти