Кролик в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Моя коронна страва - запечена в духовці кролик. Як потім зізнався мій вже теперішній чоловік, колись давно, ще будучи студентом, приготований за моїм рецептом кролик підкорив його серце.
Візьміть собі на замітку мій рецепт, який розповість, як приготувати кролика в духовці у фользі. Одним махом можна разом з кроликом приготувати і гарнір до нього. За бажанням на дно форми викладіть картоплю, а зверху - м'ясо кролика. Так картопля стушкувати з соком кроля і вийде соковитою і ароматною. Побалуйте своїх чоловіків смачним блюдом.
- Кролик - 2 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Стебло селери - 1 штука
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти. Тушку кролика обробити на порційні шматки.
У чашу блендера відправте часник, цибуля, лимонний сік, рослинна олія, воду, перець і сіль за смаком. Подрібніть до однорідності.
Вийшла сумішшю змастіть кролика, надішліть маринуватися на 2 години в холодильник.
Дно форми змастіть рослинною олією і застеліть фольгою. На дно викладайте овочі і приправте їх за смаком, зверху викладайте мариноване м'ясо, накрийте фольгою.
Випікайте м'ясо в зараннее розігрітій до 200 градусів духовці протягом півтора годин.