Кролик в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Моя коронна страва - запечена в духовці кролик. Як потім зізнався мій вже теперішній чоловік, колись давно, ще будучи студентом, приготований за моїм рецептом кролик підкорив його серце.
Опис приготування:
Візьміть собі на замітку мій рецепт, який розповість, як приготувати кролика в духовці у фользі. Одним махом можна разом з кроликом приготувати і гарнір до нього. За бажанням на дно форми викладіть картоплю, а зверху - м'ясо кролика. Так картопля стушкувати з соком кроля і вийде соковитою і ароматною. Побалуйте своїх чоловіків смачним блюдом.
- Кролик - 2 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Стебло селери - 1 штука
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти. Тушку кролика обробити на порційні шматки.
У чашу блендера відправте часник, цибуля, лимонний сік, рослинна олія, воду, перець і сіль за смаком. Подрібніть до однорідності.
Вийшла сумішшю змастіть кролика, надішліть маринуватися на 2 години в холодильник.
Дно форми змастіть рослинною олією і застеліть фольгою. На дно викладайте овочі і приправте їх за смаком, зверху викладайте мариноване м'ясо, накрийте фольгою.
Випікайте м'ясо в зараннее розігрітій до 200 градусів духовці протягом півтора годин.