Рецепт Кролик, запечений в фользі фото

Кролик, запечений в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Кролик
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Кролятина вважається дуже корисним м'ясом і прекрасно засвоюється нашим організмом. Пропоную запекти м'ясо кролика з картоплею, морквою і цибулею.

Блюдо цілком підійде для святкового застілля!

Опис приготування:

Приготовим кролика, запеченого у фользі в домашніх умовах. Попередньо потрібно замаринувати кролятину в лимонному соці, оливковій олії, цибулі і спеціях. Потім м'ясо кролика разом з маринадом і овочами загортається в фольгу і запікають у духовці. Гарного вам дня!

  • Кролик - 1 штука (тушка)
  • Картопля - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Перець мелений - 1/3 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Сік лимона - 2 Ст. Ложки
кролик, запечений в фользі - фото крок 1
Тушку кролика ретельно промиваємо водою, витираємо насухо і ріжемо порційними шматочками.
кролик, запечений в фользі - фото крок 2
У ступці змішуємо: дуже дрібно порізану цибулю, сіль, перець, оливкова олія, сік лимона і воду. Розтираємо інгредієнти в дрібну кашку.
кролик, запечений в фользі - фото крок 3
Викладіть маринад на кролятину, перемішайте і залиште маринуватися в холодильнику 2-3 годину.
кролик, запечений в фользі - фото крок 4
Картоплю і моркву очищаємо. Якщо картопля великий - розрізаємо його навпіл.
кролик, запечений в фользі - фото крок 5
Викладаємо у форму для запікання замариноване м'ясо, картопля і порізану моркву. Перемішуємо.
кролик, запечений в фользі - фото крок 6
Накриваємо щільно фольгою і запікаємо в духовці 90 хвилин. Температура 200 градусів.
кролик, запечений в фользі - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти