Кролик в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Для наступного блюда нам знадобиться м'ясо кролика. Можна взяти цілого. Але я візьму задню частину з ногами. Зараз ви дізнаєтеся, як приготувати кролика в аерогрилі. Виходить дуже смачна страва.
М'ясо кролика відноситься до розряду дієтичних. Воно добре підходить для тих, хто не хоче набирати зайвих калорій. Головне - це правильно його замаринувати і приготувати. Спосіб приготування кролика в аерогрилі - один з найбільш, на мій погляд, вдалих і простих.
- Кролик - 1 штука
- Сіль, перець, спеції - За смаком
Якщо ви взяли цілого кролика, потрібно його розрізати навпіл. Я купила вже оброблену тушку. У мене під рукою 2 підготовлені задні частини кролика.
Тепер м'ясо треба замаринувати. Натремо його сіллю, перцем, спеціями. Взагалі я люблю ще додавати винний оцет або червоне вино. Але тоді треба більше часу. М'ясо має полежати в маринаді перед приготуванням.
Ну ось, кролик замаринувати. Кладемо його на решітку аерогрилю, на дно наливаємо трохи води. Наш кролик буде готуватися на пару і, в той же час, podsushivatysya. На те він і аерогриль.
Готується кролик при середній температурі. Треба дати йому час, т.К. Це все-таки не бройлерна курка. Так що 2 години сміливо можете займатися своїми справами. Зате очікування вас не обдурять. Ось яка краса вийшла!
Що, ось тут у багатьох виникають тваринні інстинкти, коли хочеться схопити ногу і впитися в неї зубами… Але ми з вами цивілізовані люди. Тому поріжемо кролика на шматочки, і так і будемо подавати!