Кролик після іспанського
(покроковий рецепт з фото)
Вишукане блюдо на радість кожного гурмана. Рецепт приготування кролика по-іспанськи допоможе Вам порадувати улюблених ніжним і соковитим м'ясом з пікантними спеціями і тушкованими овочами.
Якщо Ви хочете приготувати оригінальне блюдо для свята - кролик по-іспанськи якраз таке блюдо! приготування, звичайно, зажадає вправності і терпіння, але воно того варто. Обов'язково візьміть побільше спецій: гвоздика, мускатний горіх, koriandr, базилік - чим більше, тим краще. Я часто додаю просто суміш середземноморських трав. Для приготування кролика по-іспанськи Вам знадобиться ціла тушка, це буде приблизно 1, 3 кілограма, яку потрібно замаринувати в сидр на ніч заздалегідь. Дивимося докладний рецепт.
- Кролик - 1 штука
- Цибуля - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Солодкий перець - 3 штуки
- Корінь селери - 1/3 штуки
- Цибуля пориста - ½ Штук
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Бекон - 150 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Лимон - ½ Штук
- Тамариски - 250 мілілітрів
- Овочевий бульйон «Knorr» - 1 Ст. Ложка
- Дрібну картоплю - 400 грам
Підготуйте інгредієнти.
Овочі помийте і крупно поріжте.
Дрібно поріжте бекон, обсмажте у вершковому і рослинному маслі. Додайте до нього розмарин і чебрець.
Обсмажуємо, поки бекон не стане хрустким, потім відкладіть на тарілку.
Тепер обсмажте овочі (до речі, найкраще готувати в казанку - щоб і обсмажити, і згасити можна було).
Зверху викладаємо кролика.
Зверху викладаємо часник і часточки лимона. А також додаємо спеції.
Розчиніть у воді кубик «Knorr» і додайте отриманий бульйон до м'яса, а також залийте його сидром, в якому він маринувався. Рідини повинно бути до половини м'яса.
Накриваємо казанок кришкою, тушкуємо хвилин 80 на повільному вогні. Тим часом, відваріть картоплю.
Відварну картоплю оберніть смужками бекону, обсмажте на олії до золотистого кольору.
Подаємо готового кролика по-іспанськи, прикрасивши його гілочками базиліка, з картоплею. Можна до страви подати і вина червоного. От і все! Смачного!