Рецепт Кролик після іспанського фото

Кролик після іспанського
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
М'ясо, Кролик
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Вишукане блюдо на радість кожного гурмана. Рецепт приготування кролика по-іспанськи допоможе Вам порадувати улюблених ніжним і соковитим м'ясом з пікантними спеціями і тушкованими овочами.

Якщо Ви хочете приготувати оригінальне блюдо для свята - кролик по-іспанськи якраз таке блюдо! приготування, звичайно, зажадає вправності і терпіння, але воно того варто. Обов'язково візьміть побільше спецій: гвоздика, мускатний горіх, koriandr, базилік - чим більше, тим краще. Я часто додаю просто суміш середземноморських трав. Для приготування кролика по-іспанськи Вам знадобиться ціла тушка, це буде приблизно 1, 3 кілограма, яку потрібно замаринувати в сидр на ніч заздалегідь. Дивимося докладний рецепт.

  • Кролик - 1 штука
  • Цибуля - 2-3 штук
  • Морква - 1 штука
  • Солодкий перець - 3 штуки
  • Корінь селери - 1/3 штуки
  • Цибуля пориста - ½ Штук
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Бекон - 150 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Лимон - ½ Штук
  • Тамариски - 250 мілілітрів
  • Овочевий бульйон «Knorr» - 1 Ст. Ложка
  • Дрібну картоплю - 400 грам
кролик після іспанського - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
кролик після іспанського - фото крок 2
Овочі помийте і крупно поріжте.
кролик після іспанського - фото крок 3
Дрібно поріжте бекон, обсмажте у вершковому і рослинному маслі. Додайте до нього розмарин і чебрець.
кролик після іспанського - фото крок 4
Обсмажуємо, поки бекон не стане хрустким, потім відкладіть на тарілку.
кролик після іспанського - фото крок 5
Тепер обсмажте овочі (до речі, найкраще готувати в казанку - щоб і обсмажити, і згасити можна було).
кролик після іспанського - фото крок 6
Зверху викладаємо кролика.
кролик після іспанського - фото крок 7
Зверху викладаємо часник і часточки лимона. А також додаємо спеції.
кролик після іспанського - фото крок 8
Розчиніть у воді кубик «Knorr» і додайте отриманий бульйон до м'яса, а також залийте його сидром, в якому він маринувався. Рідини повинно бути до половини м'яса.
кролик після іспанського - фото крок 9
Накриваємо казанок кришкою, тушкуємо хвилин 80 на повільному вогні. Тим часом, відваріть картоплю.
кролик після іспанського - фото крок 10
Відварну картоплю оберніть смужками бекону, обсмажте на олії до золотистого кольору.
кролик після іспанського - фото крок 11
Подаємо готового кролика по-іспанськи, прикрасивши його гілочками базиліка, з картоплею. Можна до страви подати і вина червоного. От і все! Смачного!

Схожі рецепти