Рецепт Кремлівська Хряпа фото

Кремлівська Хряпа
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На швидку руку , На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.

Кремлівська Хряпа - маринована овочева закуска. Готується вона елементарно просто, з найдоступніших продуктів. Беріть на замітку рецепт!

Опис приготування:

Нижче я дам покроковий опис, як приготувати кремлівську Хряпу. Закуска має кілька варіантів приготування, хтось додає ще часник і дрібно нашатковану болгарський перець. Зберігати готову закуску можна до 2-3 тижні в холодильнику. За чутками, це улюблена закуска Брежнєва. Правда це чи ні, не знаю, але закуска виходить хрусткою, соковитою і дуже смачною. Рекомендую відразу приготувати побільше!

  • Капуста білокачанна - 1 кілограм
  • Буряк - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Вода - 3 склянки
  • Оцет 9% - 1/2 склянки
  • Масло рослинне - 3/4 склянки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 10-14 чайних ложок
кремлівська Хряпа - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
кремлівська Хряпа - фото крок 2
Всі овочі наріжте максимально тонко, наскільки вийде.
кремлівська Хряпа - фото крок 3
З'єднайте всі овочі у великій мисці, перемішайте.
кремлівська Хряпа - фото крок 4
Зваріть маринад. Для цього доведіть до кипіння воду з оцтом, рослинним маслом, сіллю і цукром.
кремлівська Хряпа - фото крок 5
Залийте маринадом овочі. Перемішайте, і дайте охолонути. Потім відправте капустяну закуску в холодильник. Дотримуйтеся вимог 1-2 дня.
кремлівська Хряпа - фото крок 6
Кремлівська Хряпа готова, смачного!

Схожі рецепти