Рецепт Крем-карамель фото

Крем-карамель
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Молоко , Карамель
Рецепти для схуднення
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Десерти , Крем
Час приготування: 13 г. 0 хв.

Класичний десерт - крем-карамель.

Кількість порцій: 8
  • Цукрова пудра - 350 грам(150 г - для карамелі, 200 г - для десерту)
  • Молоко - 1 літр
  • Стручок ванілі - 1 штука
  • Яйця - 6 штук
крем-карамель - фото крок 1
Зробити карамель з 3 стю ложок води і 150 грам цукрової пудри.
Дуже важливо зробити її не дуже темною.
крем-карамель - фото крок 2
Налийте трохи карамелі в порційні горщики. Повертати трохи горщики, щоб карамель розтеклася по боках.
крем-карамель - фото крок 3
Залити 1 л молока в каструлю з 1 стручком ванили, і довести до кипіння на середньому вогні.
Розігріти духовку до 180 ° С, і закип'ятити чайник (або велику каструлю) води.
крем-карамель - фото крок 4
Тим часом засипати 200 г цукрової пудри в миску і додати 6 яєць. Ретельно перемішати.
Залити киплячим молоком і перемішати.
крем-карамель - фото крок 5
Вилийте суміш через сито, щоб видалити шматочки ванілі.
Залишити на 10 хвилин, прибрати піну, яка утворюється зверху.
крем-карамель - фото крок 6
Заповнити горщики кремом, поставити в глибоку форму для випічки і поставити в духовку. Налийте киплячу воду в піддон, потім закрити дверцята і залишити готуватися близько 40 хвилин.
крем-карамель - фото крок 7
Переконайтеся, що десерт готовий, потім видаліть з духовки і залиште принаймні на годину, щоб охолодити до кімнатної температури.
Потім прибрати в холодильник на ніч.
крем-карамель - фото крок 8
Дістати з холодильника за годину до подачі, щоб десерт ні дуже холодною.
Подавати на десертних тарілочках, перевернувши з горщиків. Карамель повинна стікатися.

Схожі рецепти