Крем для полуничного торта
(покроковий рецепт з фото)
Якщо зараз у вас сезон полуниці, то поспішіть зробити чудовий крем для полуничного торта! Цей крем здатний перетворити звичайні бісквітні коржі в чудовий десерт для будь-якого свята!
Полуничний крем надзвичайно смачний, а його користь важко переоцінити, адже в ягодах полуниці дуже багато потрібних нашому організму мікроелементів. Порадуйте цим десертом себе або свою другу половину, адже полуниця - це ягода любові.
Крім полуниці використовуються корисні інгредієнти, такі як: яйце і сметана.
- Полуниця - 600 грам
- Цукор - 150 грам
- Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Крем 25% - 250 грам
- Яйце - 1 штука
1. Промийте полуницю безпосередньо перед приготуванням крему, щоб вона не розкисла (особливо близько хвостиків, адже на них багато бактерій). Видаліть хвостики, адже в нашому кремі вони не потрібні.
2. Візьміть блендер (тут найбільше підійде занурювальний) і збийте ягоди до консистенції пюре. Не кожна полуниця солодка, тому ви можете додати на вибір цукор або сироп, кількість солодкого може бути різним, пробуйте на ваш смак.
3. Далі додайте яйце і крохмаль. Якщо використовуєте підсолоджувачі, то збийте яйце з крохмалем з ними до однорідності.
4. Змішайте вийшло полуничне пюре. Поставте на повільний вогонь і помішуйте до густого стану. Воно буде говорити про те, що крем готовий. Дайте йому охолонути, але не ставте холодильник.
5. Візьміть сметану з великою жирністю (від 25%), додайте цукор і збийте, щоб цукор розчинився.
6. Потім змішайте сметану і полуничне пюре воєдино! А далі можете використовувати його як для готових коржів, так і для будь-якої іншої власної випічки.